y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πολλές φορές στα φιλικά οι ήττες είναι καλύτερες από τις νίκες. Προσγειώνουν τις ομάδες, βγάζουν στην φόρα τις αδυναμίες τους και τους δίνουν το δικαίωμα να δουλέψουν και να τις βελτιώσουν, σε αντίθεση με τις νίκες που πολλές φορές κρύβουν… κάτω από το χαλί τα προβλήματα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΚΑΛΛΟΝΗ, ΦΙΛΙΚΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Κάπως έτσι αντιμετωπίζει ο Πανσερραϊκός και την ήττα από την Καλλονή με 1-0, την πρώτη του σε αυτά τα φιλικά προετοιμασίας που ήρθε να τον… προσγειώσει μετά τον ενθουσιασμό που υπήρξε από τα τρία προηγούμενα επιτυχημένα αποτελέσματα.

Οι «κόκκινοι» έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό, επηρεασμένοι πιθανόν από το ταξίδι και την κούραση, από την ζέστη που βρήκαν στο νησί, ενώ είχαν για ακόμη μία φορά αρκετές απουσίες.

Ο Παναγιώτης Διλμπέρης σαφώς δεν έμεινε ικανοποιημένος, καθώς ο Πανσερραϊκός σε κανένα σημείο του αγώνα δε μπόρεσε να ανταποκριθεί. Οι Σερραίοι έκαναν πολλά λάθη, «πουλούσαν» εύκολα τη μπάλα, ήταν συνεχώς στο κυνήγι της, πάτησαν σε ελάχιστες περιπτώσεις στην αντίπαλη περιοχή και αυτές χωρίς να δημιουργήσουν ιδιαίτερες ευκαιρίες. Αμυντικά αντιμετώπισαν αρκετά προβλήματα κυρίως από τους Παραϊμπα, Μπουρντουτζάν και Φράγκο που ήταν δραστήριοι, ωστόσο οι Μέλκας και Ντουπρέ στάθηκαν αρκετά καλά όποτε χρειάστηκε να επέμβουν.

Το γκολ για τους γηπεδούχους πέτυχε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου ο Παραΐμπα, με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής.

ΚΑΛΛΟΝΗ: Ταϊρης, Ζουλιώτης, Ρεπετσάς, Ποζατζίδης, Αποστόλου, Γιώργου, Τζελίδης, Παραΐμπα, Λαμπράκης, Κέρι, Μπουρντουτζάν, ενώ έπαιξαν και οι Μανιάτης, Γιουκαρής, Ντάλλας, Φράγκος, Σάββας, Χιντασέλι, Αρναούτογλου, Γκαμάγκας, Ντάμπος, Ευαγγελιδάκης, Παπάζογλου

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ: Μέλκας, Ιωαννίδης, Στέβιτς, Βοσκόπουλος, Τσελεπίδης, Σιάκκας, Ρούτσης, Χατζηδημητρίου, Τσούτσης, Κάκκο, Κανούλας, ενώ αγωνίστηκαν και οι Ντουπρέ, Κτιστόπουλος, Παναγιωτίδης, Τάντιτς, Τσιμίκας, Ανδρέου, Γκατσέσα

Πηγλη: mikriliga.com
Από το Blogger.