y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ένας Αλβανός διαρρήκτης και ένα ζευγάρι Ελλήνων «χτυπούσαν» διαμερίσματα στις Σέρρες, το Κιλκίς, την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα

ΣΕΡΡΕΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΚΙΛΚΙΣ, ΠΤΟΛΕΜΑΪΔΑ, ΚΟΖΑΝΗ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ,

Έκαναν ημερήσιες... εκδρομές στις πόλεις της Μακεδονίας για να «χτυπήσουν» σπίτια, ένας Αλβανός διαρρήκτης και ένα ζευγάρι Ελλήνων συνεργών του. Η δράση τους είχε ξεκινήσει στις αρχές του Απριλίου και ως τώρα έχουν εξιχνιαστεί τέσσερις διαρρήξεις σε διαμερίσματα στις Σέρρες, το Κιλκίς, την Κοζάνη και την Πτολεμαΐδα. 

Στις... καταδρομικές επιχειρήσεις του, το «τρίο» χρησιμοποιούσε πάντα την ίδια μέθοδο παραβιάζοντας τον ομφαλό της εισόδου και η λεία τους σε μετρητά και κοσμήματα από τις τέσσερις κλοπές ξεπερνά τα 9.000 ευρώ! Από την έρευνα των ανδρών της Ασφάλειας Κιλκίς ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία του 27χρονου Αλβανού και των δυο Ελλήνων, μίας 24χρονης και ενός 26χρονου άνδρα που ήδη κρατείται στις φυλακές για άλλες διαρρήξεις διαμερισμάτων.

Ο αλλοδαπός εντοπίστηκε σε περιοχή της Θεσσαλονίκης και συνελήφθη, επειδή είχε στην κατοχή του δυο συσκευασίες με 3,8 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης για τις οποίες  οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης. Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των τριών μελών της σπείρας για σύσταση συμμορίας και διακεκριμένες κλοπές σε βαθμό κακουργήματος υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κιλκίς. 

Πηγή: protothema.gr
Από το Blogger.