y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός διοργανώνει  Διεθνές τουρνουά ακαδημιών κατά της φτώχιας και της πείνας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, 3ο ΔΙΕΘΝΕΣ ΤΟΥΡΝΟΥ ΑΚΑΔΗΜΙΩΝ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Στο πλαίσιο των 50 χρόνων από την ίδρυση του, ο Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ ξεκίνησε επετειακές εκδηλώσεις που ευαισθητοποιούν τη νέα γενιά  και θεσμοθετούν δράσεις στην Ελληνική κοινωνία πιστεύοντας ότι ο αθλητισμός είναι το μεγαλύτερο κοινωνικό κίνημα και έχει την ηθική ευθύνη να είναι μπροστά στα παγκόσμια προβλήματα. Το 3ο Διεθνές Τουρνουά Ακαδημιών, κατά της φτώχειας και της πείνας διεξάγεται στο πλαίσιο της ευαισθητοποίησης που πραγματοποιεί o UNPD, η FIFA, η UEFA, με πρεσβευτές καλής θέλησης τους βετεράνους παγκοσμίου κλάσεως ποδοσφαιριστές καλής θελήσεως Ζινεντίν Ζιντάν και Ρονάλντο καθώς και άλλους μεγάλους αθλητές. Το τουρνουά θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 22 Μαΐου (από 10:00 έως 15:00) στις εγκαταστάσεις  των ακαδημιών του Μ.Γ.Σ ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ . Στο τουρνουά θα τιμηθεί ο διεθνής ποδοσφαιριστής Γιώργος Γεωργιάδης, πρωταθλητής Ευρώπης 2004.

Μάλιστα οι άνθρωποι του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού έστειλαν το δικό τους μήνυμα: «Η δική μας συνεισφορά, εκτός από το μήνυμα ευαισθητοποίησης των νεαρών ποδοσφαιριστών και της κοινωνίας γενικότερα   θα είναι, εάν το επιθυμείτε, «το καλάθι συμμετοχής» (Συγκέντρωση Προμηθειών σε Τρόφιμα- Ρούχα- Παιχνίδια-Φάρμακα), τα οποία θα δοθούν στην ανάλογη Υπηρεσία Κοινωνικής Αλληλεγγύης της  Περιφερειακής Ενότητας  Σερρών, ώστε να διατεθούν σε άπορες οικογένειες της Π.Ε. Σερρών μέσω της Μητροπόλεως Σερρών. Με τη συνεργασία, μπορούμε να κερδίσουμε τον αγώνα κατά της φτώχειας!»

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.