y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την στήριξη και συμπαράστασή της στον Σερραίο διαιτητή Γιάννη Γκουγκούδη, που τον τελευταίο καιρό έπεσε θύμα μιας «αήθης» επίθεσης, όπως την χαρακτηρίζει, από το σύνολο του γραπτού-ηλεκτρονικού τύπου αλλά και των τηλεοπτικών σταθμών, αναφορικά με την διαιτησία του στον τελικό-μπαράζ της 8ης Μαΐου ανάμεσα στον Απόλλωνα Παραλιμνίου και τον Οδυσσέα Αναγέννησης εξέφρασε η Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΣ Σερρών με επιστολή της που έδωσε σήμερα στη δημοσιότητα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Το βίντεο με το πέναλτι που υπέδειξε ο Σερραίος διαιτητής έκανε το γύρο του διαδικτύου, έγινε θέμα σε εκπομπές πανελλαδικών τηλεοπτικών σταθμών κι έγινε viral συγκεντρώνοντας αμέτρητα views στο youtube.

Αναλυτικά η επιστολή

Εδώ και δέκα ημέρες, κάνοντας μεγάλη υπομονή, παρακολουθούμε από τα ΜΜΕ τοπικού και πανελλαδικού επιπέδου μια αήθη επίθεση και κατασυκοφάντηση του καταξιωμένου διαιτητή μας της Γ΄ Εθνικής κ. Γκουγκούδη Ιωάννη, για μια απόφασή του στον τελικό-μπαράζ ανάδειξης του πρωταθλητή Σερρών 2016, για την συμμετοχή στη συνέχεια στα μπαράζ ανόδου στη Γ΄ Εθνική, μεταξύ των σωματείων Απόλλωνα Παραλιμνίου και Οδυσσέα Αναγέννησης.

Τέτοιου είδους επίθεση σε Διαιτητή δεν έχουμε ξαναδεί ούτε για Διαιτητές Παγκοσμίου Κυπέλλου, Champions League, Europa League ή Super League. Εκεί όλα τα διαιτητικά λάθη είναι ανθρώπινα και δικαιολογούνται.

Γιατί λοιπόν τόσο μένος για μία απόφαση ενός νέου διαιτητή με πολύ καλή παρουσία τα τελευταία χρόνια στα γήπεδα της ΕΠΣΣ αλλά και της Γ΄ Εθνικής, λες και ήρθε η συντέλεια του κόσμου!

Αναγνωρίζουμε τις προσπάθειες των παραγόντων των σωματείων, αλλά κα αυτοί ας αναλογιστούν ότι οι Διαιτητές δεν είναι κομπιούτερς.

Γιατί λοιπόν εδώ εξαντλούμε όλη μας την αυστηρότητα;

Μήπως δεν ελήφθησαν φέτος στο πρωτάθλημα άλλες τέτοιες αποφάσεις;

Είμαστε και θα είμαστε κοντά στα νέα παιδιά της Σερραϊκής Διαιτησίας με τα όποια λάθη τους, γιατί πιστεύουμε σ’ αυτά, στις ικανότητές τους και επιπλέον στην ακεραιότητα των χαρακτήρων τους.

Η Επιτροπή Διαιτησίας τα τελευταία χρόνια είναι στο πλευρό των Διαιτητών χωρίς παρεμβάσεις στο έργο τους και πολύ καλά καταλαβαίνει τα εκούσια από τα ακούσια λάθη.

Ας σταματήσουν λοιπόν όλοι να πυροβολούν τους Διαιτητές και ας αναλογιστούν ότι όλοι κάνουν λάθη και όπως έλεγε ο αείμνηστος Αντώνης Βασάρας «μια καλή Διαιτησία κανείς δεν την θυμάται, ενώ μια κακή Διαιτησία κανείς δεν την ξεχνά».

Καλή επιτυχία στην ομάδα του Παραλιμνίου, ευχόμενοι ολόψυχα την άνοδό της στη Γ΄Εθνική.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.