y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ραντεβού με τους διοικούντες τον Πανσερραϊκό θα έχουν την Τετάρτη οι εκπρόσωποι της γερμανικής εταιρείας, που ενδιαφέρεται να επενδύσει στα Λιοντάρια!

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, Hanseatisches Fussball Kontor,

To βράδυ της Τρίτης αναμένεται να πατήσουν το πόδι τους στην Ελλάδα οι δύο εκπρόσωποι της Γερμανικής εταιρείας «Deutsche Fussball Invest», αρχικά στο αεροδρόμιο Μακεδονία και από εκεί στις Σέρρες, μαζί φυσικά και με τους συνεργάτες τους στην χώρα, προκειμένου την Τετάρτη τελικά να γίνει το προγραμματισμένο ραντεβού με τους διοικούντες της ΠΑΕ Πανσερραϊκός για να συζητηθεί το ενδεχόμενο πώλησης του πλειοψηφικού πακέτου της ή οποιαδήποτε άλλη μορφή συνεργασίας.

Η συνάντηση πριν από λίγο καιρό στην Γερμανία δεν επέφερε κάποια συμφωνία, ωστόσο η εταιρεία επιμένει να επενδύσει στο πρότζεκτ των «λιονταριών», πιστεύοντας στη δυναμική της ομάδας. Mάλιστα Ο διευθυντής του fund, Γιόργκ Τσάιτς (Jorg Zeitz) δήλωσε λακωνικά στην «Αrena»: «Πράγματι, από Τρίτη ως Πέμπτη ερχόμαστε στις Σέρρες από το Αμβούργο, μαζί με τον συνεργάτη μου, Μάρκο Κοβαλέφσκι (σ.σ. δραστηριοποιείται με παίκτες κυρίως στη Νιγηρία). Για την εταιρεία «Deutsche Fussball Invest, όχι την «Hanseatisches Fussball Kontor». Και δεν ερχόμαστε για… διακοπές!».

Σύμφωνα με πληροφορίες οι πιθανότητες να δώσουν οι δύο πλευρές τα χέρια είναι 50-50, όπως λέγεται και από το στρατόπεδο του Πανσερραϊκού, καθώς πρέπει να ικανοποιηθούν αμφότεροι όσον αφορά και το οικονομικό σκέλος, αλλά και τα θέματα διοίκησης.

Οι προτάσεις οι οποίες θα τεθούν στο τραπέζι είναι δύο σε πρώτη φάση. Αφενός μία πιθανή πώληση του πλειοψηφικού πακέτου(70%) των μετοχών της ΠΑΕ έναντι ενός σημαντικού ποσού κοντά στις 600.000 ευρώ, αν και αυτό δε μπορεί να γίνει επακριβώς και αφετέρου ή είσοδος της εταιρείας στην ΠΑΕ και η ανάληψη του μάνατζμεντ με την παρουσία μελών και της υπάρχουσας διοίκησης στο Δ.Σ και με σκοπό να αναλάβουν οι ίδιοι την διαχείριση του ρόστερ με προπονητή και τεχνικό διευθυντή δικής τους επιλογής.

Άλλωστε αυτή είναι και η δουλειά της συγκεκριμένης εταιρείας. Η ανάδειξη ποδοσφαιριστών, η διαχείριση τους και η προώθηση τους με το ανάλογο φυσικά τίμημα.

Πηγή: serresSport | mikriliga.com
Από το Blogger.