y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Δευτέρας (5/9/2016) η κλήρωση του Πρωταθλήματος της Football League για την περίοδο 2016-2017.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Football League, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ,

Ο Πανσερραϊκός καλείται ν’αντιμετωπίσει στα δύο πρώτα παιχνίδια, δυο ομάδες που σημάδεψαν την παρουσία του στο περσινό πρωτάθλημα.

Πρόκειται για τον Πανελευσινιακό που θα τον αντιμετωπίσει στην πρεμιέρα του Πρωταθλήματος στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών και τον ΑΟ Τρίκαλα τη δεύτερη αγωνιστική, μέσα στα Τρίκαλα.

Δείτε αναλυτικά τη κλήρωση του Πρωταθλήματος στο anexartitos.gr

Ξύλο στην κλήρωση

Σκηνές ροκ σημειώθηκαν στην κλήρωση του πρωταθλήματος της Football League, καθώς δέκα άτομα με κουκούλες εισέβαλαν στον χώρο της εκδήλωσης στο Αττικό Άλσος και προκάλεσαν ζημιές. Οι εισβολείς πέταξαν φωτοβολίδες, έσπασαν τραπέζια, πέταξαν καρέκλες, έσπασαν λάπτοπ δημοσιογράφων, ενώ έριξαν κάτω τις κάμερες.

Οι παρευρισκόμενοι φώναζαν ότι υπάρχουν παιδιά στον χώρο, αλλά αυτό δεν σταμάτησε τους αγνώστους από το κάνουν την επίθεσή τους.

Από την επίθεση των αγνώστων, τραυματίστηκε ένας φωτογράφος, ενώ προκλήθηκαν σημαντικές ζημιές. Οι κουκουλοφόροι διέφυγαν πριν προλάβει να φτάσει στον χώρο η αστυνομία.

Από το Blogger.