y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Τρίβουν τα… χέρια τους στον Πανσερραϊκό για τη νίκη γοήτρου με ανατροπή με τον Ηρακλή, που «ζεσταίνει» τον κόσμο μετά από μεγάλο διάστημα «ξηρασίας» και αβεβαιότητας, αλλά δίνει και «φτερά» στο νεανικό ρόστερ, το οποίο… σμιλεύει μαεστρικά ο Παναγιώτης Διλμπέρης, με τον Γάλλο φορ, Λουί Μαφουτά να δείχνει «λαχείο» και νέα ατραξιόν.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Ξεκάθαρα ανοδικές είναι οι τάσεις των Σερραίων, που σκορπούν υποσχέσεις, παρότι άργησαν να μπουν στα… βάσανα της προετοιμασίας, ενώ έπεσε μεγάλο «ψαλίδι» στο ρόστερ.

Η εργατικότητα του Παναγιώτη Διλμπέρη, που θέλει να εμφυσήσει τη δική του νοοτροπία, η δεκτικότητα και η δίψα των παικτών, αλλά και οι επιλογές που δείχνουν εύστοχες, παρότι είναι πολύ νωρίς για ασφαλή συμπεράσματα, συγκροτούν μια «μαγιά» αισιοδοξίας.

Ο Πανσερραϊκός «ανεβαίνει», όπως φάνηκε με την ανατροπή αυτοπεποίθησης με τον Ηρακλή και μένει να βελτιώσει τις ατέλειες και να σταθεροποιηθεί.

Τα «λιοντάρια» θέλουν να γίνουν ελκυστική ομάδα, έχοντας μεγάλο συναγωνισμό στο ρόστερ, ενώ έδειξαν ικανοί στο παιχνίδι αντεπιθέσεων, με «λαβράκι» και άσο στο… μανίκι τον Λουί Μαφουτά.

Ο 21χρονος Γάλλος εξέθεσε την άμυνα του Ηρακλή, είτε ως στράικερ, είτε ως εξτρέμ και συγκροτεί ισχυρό τρίο στην «κορυφή» με Κανούλα και Γκατσέσα (ο Κροάτης ικανοποίησε και στο χθεσινό τεστ προπονητικού χαρακτήρα με τον Θρακικό Άνω Μητρουσίου).

Θετική ήταν και η παρουσία των Ρούτση, Τσούτση, Σιάκκα, Κάκκο, ενώ το ευχάριστο είναι ότι λείπουν τα προβλήματα.

ΔΙΛΜΠΕΡΗΣ: «ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ»

Μιλώντας στην «Α», ο Παναγιώτης Διλμπέρης τόνισε: «Είμαστε σε καλό δρόμο, δεν έχω παράπονα, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Οι τόνοι μένουν χαμηλά, έχουμε το… νου μας, η έπαρση είναι πάντα επιζήμια. Αυτή η νίκη δίνει ψυχολογία στο ρόστερ, που έχει μέσο όρο ηλικίας 21.5 χρόνια και φυσικά στο κοινό μας. Δεν υπάρχουν εύκολες και δύσκολες κληρώσεις. Πρέπει να κερδίσουμε στην πρεμιέρα την Ελευσίνα, αφού ξεκινάμε εντός, για να χαροποιήσουμε το κοινό μας».

Το επόμενο φιλικό θα δοθεί με τον Πανθρακικό στην Κομοτηνή, ενώ αναζητείται ένας αντίπαλος ακόμα, πριν την εντός έδρας πρεμιέρα με τον Πανελευσινιακό.

Επιμέλεια: Θεόφιλος Ψυχογιός | Πηγή: arenafm.gr
Από το Blogger.