y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Προτάθηκαν και εξετάζονται από τον Πανσερραϊκό ο πρώην επιθετικός του Πανθρακικού, Σάββας Μουδούρογλου και ο τέως μέσος των Χανίων, Στέλιος Νάκας, σύμφωνα με σημερινό δημοσίευμα της «ARENA PRESS».

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΑΒΒΑΣ ΜΟΥΔΟΥΡΟΓΛΟΥ, ΣΤΕΛΙΟΣ ΝΑΚΑΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Ατελείωτες είναι οι προτάσεις παικτών για ενίσχυση στον Πανσερραϊκό. Νέα ονόματα που έρχονται στον… αφρό και εξετάζονται σοβαρά είναι οι Σάββας Μουδούρογλου και Στέλιος Νάκας.

Ο πρώτος είναι 25χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Πανθρακικό και έχει αγωνιστεί ακόμα σε Άρη, Δόξα Δράμας, Νίκη Βόλου και Εορδαϊκό.

Ο Νάκας είναι 22χρονος επιτελικός χαφ, που έμεινε ελεύθερος από τα Χανιά, ενώ έχει θητεύσει ακόμα σε Ξάνθη, Άρη, Ηρακλή Ψαχνών και Νίκη Βόλου.

Στο… ραντάρ για τα «λιοντάρια» παραμένουν με αξιώσεις οι Βοσνιάδης, Τσούτσης, Ιορδανίδης, Ντατίδης, Τσελεπίδης, Κρισμάρεβιτς, ενώ δεν προχωρά η περίπτωση του Τζιώρα και εγκαταλείπεται.

ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ Η΄… ΚΟΝΤΟΧΡΗΣΤΟΣ!

«Κλειδί» για τις κινήσεις είναι η στάση του ΠΑΟΚ στους δανεισμούς, ενώ αν δεν ανανεώσει ο Γιώργος Ιωαννίδης, «κλεισμένος» δείχνει ο αριστερός μπακ, Χρήστος Κοντοχρήστος (πρώην Λάρισας, Πανιωνίου, Λαμίας, Παναχαϊκής και Νίκης Βόλου).

ΕΡΓΟΜΕΤΡΙΚΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΣΚΟ

Σήμερα οι ως τώρα παίκτες της ομάδας του Παναγιώτη Διλμπέρη περνούν από εργομετρικά στις Σέρρες.

Η προετοιμασία ξεκινά την Τρίτη και την άλλη Πέμπτη η αποστολή αναχωρεί για Μπάνσκο, όπου θα μείνει μίνιμουμ 8 μέρες (ανάλογα και την κλήρωση του κυπέλλου).

Επιμέλεια: ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΨΥΧΟΓΙΟΣ | Πηγή: arenafm.gr
Από το Blogger.