y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Επιστροφή στις νίκες για την ομάδα του Πανσερραϊκού που το απόγευμα της Κυριακής 10 Απριλίου πήρε διπλό στην έδρα της Ζακύνθου με σκορ 1-2, χάρις σε τέρματα των Τσιμίκα στο 23΄και Παπατζίκος στο 33΄ στο Α΄ Ημίχρονο, οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν στο 75΄ με τον Κάρδαρη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Πανσερραϊκός καθ όλη την διάρκεια του παιχνιδιού ήταν «χορταστικός» δημιουργώντας αρκετές κλασσικές ευκαιρίες ενώ ιδιαίτερα αποτελεσματική ήταν η αμυντική λειτουργία η οποία περιόρισε τις επιθετικές διαθέσεις των γηπεδούχων. Ντεμπούτο στο βασικός σχήμα πραγματοποίησε ο τερματοφύλακας Δημήτρης Καστανιώτης ο οποίος υπερασπίστηκε επάξια την εστία του.  

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Οι γηπεδούχοι θα προσπαθήσουν να απειλήσουν την εστία του Καστανιώτη στο 5ο λεπτό με ένα μακρινό σουτ του Αποστόλου το οποίο θα περάσει απευθείας άουτ. Ο Πανσερραϊκός θα ανεβάσει την απόδοση του μετά το πρώτο δεκάλεπτο κυριαρχώντας στην μεσαία γραμμή και έχοντας την κυκλοφορία της μπάλας. Η πίεση και η καλή κυκλοφορία θα αποφέρουν καρπούς στο 23΄όταν ο Αποστόλου θα κάνει λάθος πάσα, ο Τσιμίκας θα κλέψει και με διαγώνιο σουτ από τα δεξιά θα κερδίσει τον Παπαδόπουλο ανοίγοντας το σκορ. Δύο λεπτά αργότερα η Ζάκυνθος θα φτάσει πολύ κοντά στην ισοφάριση με τον Ζαϊρι να εκτελεί απευθείας ένα φάουλ με την μπάλα με εξοστρακίζεται στο δοκάρι. Στο 31΄ δεν θα βρει τον στόχο του ένα δυνατό σουτ του Δωματά με την μπάλα να περνάει μόλις άουτ.  Ότι δεν έκανε ο Δωματάς θα το πετύχει ο Αλέξανδρος Παπατζίκος, ο Πανσερραϊκός θα κερδίσει ένα κόρνερ ο Παπατζίκος θα σηκωθεί πιο ψηλά απ όλους και με κεφαλιά θα γράψει το 0-2. Στο 44΄ο Πέττας θα στρώσει στον Κουρέλλα αλλά το μονοκόμματο σουτ του θα περάσει άουτ. Στην τελευταία φάση του ημιχρόνου ο Κορέλλας θα εκτελέσει ένα κόρνερ η μπάλα θα βρει το κεφάλι του Βοσνιάκη και θα περάσει μακριά άουτ.

Β΄Ημίχρονο

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης ο Πανσερραϊκός θα φτάσει πολύ κοντά στο 0-3 με τον Εμίλιο Φουρτάδο θα πιάσει ένα όμορφο «Βραζιλιάνικο» ψαλίδι ωστόσο η τύχη δεν θα το χαμογελάσει και η ευκαιρία θα περάσει λίγο δίπλα από την εστία της Ζακύνθου. Στο 55΄η Ζάκυνθος απειλήσει με ένα διπλό σουτ του Ορφανίδη, η μπάλα μόλις άουτ από την εστία του Καστανιώτη. Λίγα λεπτά αργότερα τα «Λιοντάρια» θα χάσουν κλασσική ευκαιρία για το 0-3 με το δυνατό σουτ του Δωματά να βρίσκει στο δοκάρι. Στο 58΄ο Πάουλο Κάμπος θέλοντας να ενδυναμώσει την αμυντική λειτουργία της ομάδας θα περάσει τον Κουκόλη στην θέση του Δωματά.  Ένα σουτ του Ζέλιου στο 64΄θα περάσει μόλις άουτ. Ο Φουρτάδο θα «ξαναχτυπήσει» στο 66΄ο παίκτης από το Πρασινο Ακρωτήρι θα βρει ελεύθερο διάδρομο και θα «πυροβολήσει» από το όριο της περιοχής ωστόσο ο Παπαδόπουλος θα πραγματοποιήσει σωτήρια επέμβαση απομακρύνοντας όπως-όπως. Στον αγωνιστικό χώρο θα περάσει και ο Γιάντσης που θα αντικαταστήσει τον Μπαρέττα. Η Ζάκυνθος θα μειώσει το σκορ στο 73, πάσα του Κυριακίδη στον Κάρδαρη που μόλις είχε μπει στο παιχνίδι και αυτός με διαγώνιο σουτ θα παραβιάσει την εστία του Πανσερραϊκού κάνοντας το 1-2. Ο Δημήτρης Καστανιώτης θα κάνει μεγάλη επέμβαση και θα απομακρύνει σε κόρνερ σουτ του Πέττα στο 85΄. Πέντε λεπτά αργότερα ο διαιτητής θα καταλογίσει πέναλτι υπέρ των γηπεδούχων, ο Ζαουάτ Ζαϊρι θα αναλάβει την εκτέλεση η οποία θα είναι άστοχη με το 1-2 να παραμένει μέχρι το τέλος.    

Οι Συνθέσεις:

ΖΑΚΥΝΘΟΣ (Β. Ραντίνοβιτς): Παπαδόπουλος, Αποστόλου, Κυριακίδης, Καμπούρης, Ζαϊρί, Πέττας Ρ., Ζέλιος(67' Κάρδαρης), Ορφανίδης, Πεχλιβανόπουλος, Βοσνακίδης, Κουρέλλας

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Καστανιώτης, Καψάλης, Καρράς, Βοσκόπουλος, Σιάκκας(85' Ανδρέου), Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας(67' Γιάντσης), Παπατζίκος, Δωματάς(58' Δωματάς), Φουρτάδο

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.