y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Ο Ντούσαν Στέβιτς είναι ο Σέρβος ποδοσφαιριστής που συμμετέχει στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού και περνά από το «μικροσκόπιο» του Παναγιώτη Διλμπέρη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Ο Στέβιτς είναι 21 ετών (17.06.1995) και αγωνίζεται στη δεξιά αλλά και στην αριστερή πλευρά ως χαφ και ως μπακ. Ο Στέβιτς έχει ύψος 1.75 και ανήκει στην Radnički Kragujevac, ενώ στον Πανσερραϊκό τον πρότεινε ο Μλάντεν Φορτούλα (ο πρώτος ξένος παίκτης στην ιστορία του Πανσερραϊκού). Ο νεαρός Σέρβος είχε πάρει μέρος και στις προπονήσεις του Πας Γιάννινα και είχε δοκιμαστεί από τον Γιάννη Πετράκη. Τα τρία τελευταία χρόνια αγωνιζόταν στην Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς. Την περσινή σεζόν είχε 25 συμμετοχές και σημείωσε 2 τέρματα. Οι παράγοντες της ομάδας του Στέβιτς αποφάσισαν τον υποβιβασμό του συλλόγου στη Γ εθνική λόγω χρεών.

Η ομάδα του Τζόρτζεβιτς

Από την ομάδα του Ντούσαν Στέβιτς, την Ραντνίτσκι Κραγκούγεβατς  ξεκίνησε την καριέρα του ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού Πέτραγκ Τζόρτζεβιτς (είναι η ομάδα της πόλης από την οποία κατάγεται ο πρώην άσος του Ολυμπιακού), ένας παίκτης που έκανε σπουδαία καριέρα στην Ελλάδα.

Την Κυριακή με Δόξα

Τελικά την Κυριακή 28 Αυγούστου θα διεξαχθεί το πρώτο φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Οι «κόκκινοι» θα υποδεχθούν στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών (μάλλον στις 18:15μμ) τη Δόξα Δράμας του Κώστα Βασιλακάκη.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Η εικόνα των Γάλλων

Θετικές εντυπώσεις αφήνουν στον Παναγιώτη Διλμπέρη οι Γάλλοι ποδοσφαιριστές που δοκιμάζονται στις προπονήσεις του Πανσερραϊκού. Ο Λουις Μαφουτά ως επιθετικός και ο Τζέσι Λάντο Φουσού (που είχε περάσει από τον Παναθηναϊκό) ως αμυντικό χαφ δείχνουν να κερδίζουν την εμπιστοσύνη του προπονητή τους κυρίως μετά το οικογενειακό διπλό της Κυριακής.

Ο τερματοφύλακας Άντονι Ντουμπέ έχει καλά στοιχεία αλλά είναι εμφανές ότι του λείπουν παιχνίδια. Επίσης και ο Σάκης Κανούλας κερδίζει πόντους για την παραμονή του ενώ μετά από απόφαση του 42χρονου προπονητή δεν συμμετέχουν πλέον στις προπονήσεις ο Μανώλης Τσίλογλου και ο Βούλγαρος Ιβάνιεφ. Η ομάδα συνεχίζει την αναζήτηση παικτών που θα ολοκληρώσουν το ρόστερ και το βάρος πέφτει στην αναζήτηση επιθετικού και παίκτη για τη μεσαία γραμμή.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.