y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκονται από χθες το μεσημέρι τέσσερα άτομα, για εισαγωγή λαθραίων αλκοολούχων ποτών στην ελληνική επικράτεια.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΡΟΜΑΧΩΝΑΣ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ,

Πρόκειται για τρεις Έλληνες ηλικίας 25, 46 και 51 ετών, καθώς και έναν 21χρονο υπήκοο Βουλγαρίας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση της Νομοθεσίας περί λαθρεμπορίας.

Ο αιφνιδιαστικός έλεγχος στον Προμαχώνα σε 2 Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητα που επέβαιναν ο 46χρονος και αντίστοιχα ο 21χρονος και η 25χρονη, έβγαλε «λαβράκι» αφού διαπιστώθηκε η μεταφορά συνολικά 159 διαφόρων αλκοολούχων ποτών, τα οποία δεν είχαν την ειδική ταινία φόρου κατανάλωσης του ελληνικού δημοσίου.

Ερευνώντας την υπόθεση οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι νωρίτερα την ίδια μέρα η 25χρονη μαζί με τον 21χρονο, αφού προμηθεύτηκαν τα λαθραία προϊόντα από κάβα ποτών γειτονικής χώρας ιδιοκτησίας του 51χρονου, στη συνέχεια με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο τα εισήγαγαν στην ελληνική επικράτεια. Στη συνέχεια κοντά στο Συνοριακό Σταθμό του Προμαχώνα, συναντήθηκαν με τον 46χρονο υπάλληλο της προαναφερόμενης κάβας ποτών, στον οποίον και τα παρέδωσαν, με σκοπό να τα διοχετεύσει σε καταστήματα στην ελληνική επικράτεια.

Επιπλέον σε κοντινό σημείο στην ίδια περιοχή εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο αργότερα και ο 51χρονος ιδιοκτήτης της κάβας ποτών, ο οποίος είχε αναλάβει την εποπτεία της παράνομης δραστηριότητας. Τα λαθραία ποτά καθώς και τα δύο αυτοκίνητα κατασχέθηκαν, οι συλληφθέντες οδηγούνται τον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών, ενώ οι παραπάνω κατασχεθείσες ποσότητες ποτών, θα αποσταλούν στις αρμόδιες Αρχές, για τον προσδιορισμό των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.