y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στον Πανσερραϊκό θεωρούν δεδομένη την προσθήκη των Κάκκο, Τσελεπίδη, Παναγιωτίδη, Κτιστόπουλο από τον ΠΑΟΚ και τους περιμένουν την Τρίτη στην «πρώτη»

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Τέσσερις παίκτες είναι να πάρει τελικά ο Πανσερραϊκός από τον ΠΑΟΚ. Χθες, άλλωστε, έγινε η κουβέντα των ανθρώπων του Πανσερραϊκού για τους Κάκκο, Τσελεπίδη, Παναγιωτίδη, Κτιστόπουλο με τους ανθρώπους του Δικεφάλου. Στον ΠΑΟΚ, βέβαια, λένε ότι υπάρχουν συζητήσεις, αλλά δεν επιβεβαιώνουν την προσυμφωνία. Οι άνθρωποι των «λιονταριών» τη θεωρούν πάντως δεδομένη. Και για τους τέσσερις. Τους περιμένουν μάλιστα την Τρίτη στις Σέρρες.

Με τον Κάκκο μίλησε προσωπικά και ο Διλμπέρης. Την ίδια στιγμή, βέβαια, στον Αιγινιακό περιμένουν τον Κάκκο για να συμπεριληφθεί στο ρόστερ, μετά από την επιστροφή του από την Κωνσταντινούπολη.

Κατά τα άλλα, ο τεχνικός του Πανσερραϊκού θέλει τον Κρισμάρεβιτς για τη μεσαία γραμμή. Ο 24χρονος Σέρβος είναι πρώτη επιλογή για τη μεσαία γραμμή. Εχει αγωνιστεί σε Ζάκυνθο και Παναιγιάλειο, αλλά τον θέλει και η Σπάρτη. Στον Πανσερραϊκό επιβεβαιώνουν το θέμα με τον Κώστα Καζναφέρη. Τον θέλουν πολύ. «Κλεισμένος» πρέπει να θεωρείται ο Βοσνιάδης, όμως τίποτα ακόμη δεν έχει οριστικοποιηθεί με υπογραφές.

Ταυτόχρονα, προκύπτει και η περίπτωση του Χρήστου Κοντοχρήστου, σε περίπτωση που κάτι δεν πάει καλά με τον Ιωαννίδη. Ούτε με τον αριστερό μπακ χαφ ξεκαθάρισε οριστικά τι θα γίνει με την παραμονή του. Για τον Κοντοχρήστο βέβαια υπάρχει ενδιαφέρον και από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Από την άλλη, ο χρόνος πιέζει.

Επίσης, να καταγραφεί, ότι ο Διλμπέρης απέρριψε την περίπτωση του Ποσίνκοβιτς, ενώ συζητήσεις έχουν γίνει και με τον Αλέξη Νατσιόπουλο. Στο μεταξύ, θα πρέπει να καταγραφεί, ότι τον ρόλο του τεχνικού διευθυντή στον Πανσερραϊκό έχει αναλάβει πλέον ο Ανδρέας Σαββίδης, ενώ ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Χρήστος Κοράκης, μετά από τη συνάντηση του με τον Μάκη Γκαγκάτση αναχώρησε για τη Γερμανία, για επαγγελματικούς λόγους.

Του Δημήτρη Μπασμπαρέλα | Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.