y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Εκκληση για ψυχραιμία του Τούρκου πρωθυπουργού - Μίλησε για κίνηση «εκ μέρους μερίδας του στρατού» - Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, ενώ στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ

Σε εξέλιξη είναι αυτή την ώρα στην Τουρκία στρατιωτικό πραξικόπημα, όπως επιβεβαίωσε με δηλώσεις του αργά το βράδυ της Παρασκευής ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Πυροβολισμοί ακούστηκαν στην Άγκυρα, στρατιωτικά αεροσκάφη και ελικόπτερα πραγματοποιούν πτήσεις πάνω από την πρωτεύουσα της Τουρκίας, τα τανκς έχουν βγει στους δρόμους, ενώ έκλεισαν δύο έφυρες στον Βόσπορο, όπως φαίνεται στο παρακάτω βίντεο και στις φωτογραφίες.

Το πρακτορείο ειδήσεων Ντογάν μεταδίδει τώρα την πληροφορία ότι μεγάλος αριθμός ασθενοφόρων βρίσκεται αυτή τη στιγμή μπροστά από το γενικό επιτελείο ενόπλων δυνάμεων στην Άγκυρα.

Αυτό που καθιστά την κατάσταση ακόμη πιο περίεργη είναι το γεγονός ότι ενώ αναφέρονται πληροφορίες για χαμηλές πτήσεις, ασθενοφόρα στο γενικό επιτελείο κλπ, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης δεν μεταδίδουν κάποια πληροφορία που να δείχνει τι ακριβώς συμβαίνει.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΟΣΜΟΣ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ


Πηγή: protothema.gr
Από το Blogger.