y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Αυξημένο είναι το ενδιαφέρον των επιχειρηματιών και επαγγελματιών του Επιμελητηρίου Σερρών να συμμετάσχουν στην 81η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ), καθώς κατά την πρώτη Ενημερωτική Συνάντηση που έγινε για το σκοπό αυτό στο Επιμελητηριακό Μέγαρο Σερρών (βράδυ Πέμπτης 14/07) παρέστησαν αρκετοί ενδιαφερόμενοι ενώ πολλοί ακόμη εξέφρασαν το δεδηλωμένο ενδιαφέρον τους να βρεθούν μαζί με το Επιμελητήριο Σερρών στο Περίπτερο 12 της ΔΕΘ.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ, ΔΕΘ,

Τα «καλά νέα» κατά την ίδια συνάντηση ήρθαν διά στόματος του Προέδρου του Επιμελητηρίου Σερρών. Ο κ.Μέγκλας έκανε γνωστό και στο ακροατήριο αλλά στους εκπροσώπους των ΜΜΕ που κάλυπταν δημοσιογραφικά την εκδήλωση ότι στην επικείμενη ΔΕΘ (10-18 Σεπτεμβρίου 2016) η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Σερρών κατάφερε και πέτυχε οικονομικά συμφέρουσα συμφωνία με τη Διοίκηση της «ΔΕΘ-HELEXPO ΑΕ» αναφορικά με το κόστος συμμετοχής των εκθετών. Πιο συγκεκριμένα, αντί των 120 ευρώ ανά τετραγωνικό μέτρο για το stand που θα φιλοξενήσει την επιχείρηση, πλέον και μετά τη συμφωνία, ο κάθε εκθέτης καλείται να καταβάλει μόνο 65 ευρώ/τμ. 

Το Επιμελητήριο Σερρών, το οποίο επί χρόνια στηρίζει τη «ΔΕΘ- ΗΕLEXPO ΑΕ», ενοικιάζοντας το Περίπτερο 12 και στεγάζοντας εκεί επιχειρήσεις από όλο το Ν.Σερρών, σε αυτήν τη δύσκολη οικονομική συγκυρία αποφάσισε να χρηματοδοτήσει τη συμμετοχή των Μελών του. Το κόστος συμμετοχής, λόγω της επιδότησης, είναι αισθητά χαμηλότερο και σε συνδυασμό με την ενιαία παρουσία η προβολή που επιτυγχάνεται στο σερραϊκό Περίπτερο 12 είναι σαφώς μεγαλύτερη.Όσοι ενδιαφέρονται να καταλάβουν τους ελεύθερους χώρους μπορούν να μάθουν για τις λεπτομέρειες της συμμετοχής τους τηλεφωνώντας στο «2321099744» ή επικοινωνώντας μέσω e-mail στο eleftheriadou @ eves . gr.

Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας

Πηγή: serrespress.gr
Από το Blogger.