y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Δεκτό έκανε το αίτημα των συνηγόρων τους το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης ώστε οι κατηγορούμενοι να προετοιμαστούν κατάλληλα

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΕΛΛΑΔΑ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ, ΤΟΥΡΚΙΑ, ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ,

Τριήμερη αναβολή της αυτόφωρης διαδικασίας ζήτησαν και πήραν οι οχτώ συλληφθέντες Τούρκοι στρατιωτικοί, που νωρίτερα σήμερα οδηγήθηκαν στο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Αλεξανδρούπολης.

Οι οχτώ συλληφθέντες αιτήθηκαν τριήμερης αναβολής, με το αιτιολογικό της καλύτερης προετοιμασίας της κατάθεσής τους, αίτημα που αποδέχθηκε η δικαστής κι έτσι το αυτόφωρο θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη, στις 12 μετά το μεσημέρι.

Στο μεταξύ, οι οκτώ κρατούμενοι επρόκειτο να οδηγηθούν σήμερα το πρωί στην υπηρεσία ασύλου, μετά την υποβολή, ηλεκτρονικά, το βράδυ του Σαββάτου, της αίτησης χορήγησης πολιτικού ασύλου, για την πραγματοποίηση των προβλεπόμενων συνεντεύξεων επί τους αιτήματός τους. Ωστόσο, προηγήθηκε η προσαγωγή τους στο δικαστήριο κι ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό -έως στιγμής- πότε θα πραγματοποιηθεί αυτό το «ραντεβού» με την υπηρεσία ασύλου. Όπως έγινε γνωστό, οι οχτώ Τούρκοι στρατιωτικοί θα παραμείνουν κρατούμενοι στο Κέντρο Κράτησης Φερών.

Υπενθυμίζεται ότι η εισαγγελέας Πλημμελειοδικών Αλεξανδρούπολης απέδωσε χθες τις κατηγορίες της παράνομης εισόδου στη χώρα, της ηθικής αυτουργίας στην παράνομη πτήση για τους επτά κατηγορουμένους και της εκτέλεσης παράνομης πτήσης στον ελληνικό χώρο που βαρύνει τον πιλότο του ελικοπτέρου.

Πηγή: news247.gr
Από το Blogger.