y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Επιστροφή στις νίκες για τον Πανσερραϊκό που επικράτησε μετά από ένα συναρπαστικό αγώνα του Παναιγιάλειου με 3-2 χάρις σε τέρματα των Βασίλη Τριανταφυλλάκου (πεν 34΄), Δωματά (44΄) και Γιάντση (81΄).

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Τα «Λιοντάρια» θα αποδώσουν πολύ όμορφο ποδόσφαιρο ιδιαίτερα στο δημιουργικό κομμάτι με τους Μπαρέττα και Δωματά να πραγματοποιούν αξιόλογη εμφάνιση δίνοντας αρκετές λύσεις στην ομάδα τους.

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Τα πρώτα λεπτά είκοσι λεπτά του αγώνα δεν είχαν να προσφέρουν ιδιαίτερο θέαμα με τις δύο ομάδες να παίζουν παιχνίδι κατοχής, μοναδικές εξαιρέσεις κάποιες πλαγιοκοπήσεις του Πανσερραϊκού και ένα σουτ του Μπαρέττα που θα καταλήξει στην αγκαλιά του Αθανασόπουλου. Η εικόνα του παιχνιδιού θα αλλάξει άρδην  στο τελευταίο δεκάλεπτο με τον Παπαστεργίου να ανατρέπεται μέσα στην περιοχή του Παναιγιάλειου από τον Στίκα με τον ρέφερι Αγγελάκη να καταλογίζει την εσχάτη των ποινών. Ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα στήσει την μπάλα στην λευκή βούλα και από τα εννιά βήματα θα νικήσει τον αντίπαλο γκολκίπερ γράφωντας το 1-0, άμεση ήταν η αντίδραση του Παναιγιάλειου που θα φέρει το μάτς στα ίσα με διαγώνιο σουτ του Γκατσέσα. Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι το μομέντουμ  θα πάρουν και κεφάλι στο σκορ στο 40΄με τον Ζουνίνιο να βρίσκει τον Γκούφα και αυτός με πλασέ να γράφει το 1-2, ωστόσο ο Πανσερραϊκός δεν θα πτοηθεί και θα βγει μπροστά αποζητώντας την ισοφάριση, το γκολ θα έρθει λίγο πριν το 45΄ο Μπαρέττας θα στρώσει την μπάλα στον Δωματά και αυτός αφού αδειάσει έναν αντίπαλο του θα σουτάρει διαμορφώνοντα το 2+2 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Β΄Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο καιρός θα δυσκολέψει τους παίκτες των δύο ομάδων με την βροχή να κάνει την εμφάνιση της στο Δημοτικό Γήπεδο Σερρών. Στο 50΄ο Γκούφας θα σουτάρει προ κενής εστίας ωστόσο ο Παπατζίκος θα προλάβει και με προβολή θα απομακρύνει σε κόρνερ.  Δέκα λεπτά αργότερα ο Μπαρέττας θα βρει τον Παπαστεργίου ο οποίος θα δοκιμάσει ένα σουτ όμως θα μπλοκάρει ο Αθανασόπουλος. Από εκεί και έπειτα τα «Λιοντάρια» θα ανεβάσουν την απόδοσή τους δημιουργώντας σημαντικές ευκαιρίες. Στο 72΄ο Τριανταφυλλάκος θα βρει τον Μπαρέττα αυτός θα περάσει τον Αθανασόπουλο όμως θα πλασάρει από πολύ πλάγια θέση με τον τερματοφύλακα του Παναιγιάλειου να απομακρύνει σε κόρνερ. Το πολυπόθητο γκολ της νίκης θα έρθει στο 79΄ο Τριανταφυλλάκος θα βρει τον Παπαστεργίου αυτός θα σουτάρει η μπάλα θα απομακρυνθεί προσωρινά ο Αθανασόπουλος η μπάλα θα στρωθεί στον Γιάντση που μόλις είχε περάσει στον αγωνιστικό χώρο και αυτός από κοντά θα διαμορφώσει το τελικό3-2.

Οι Συνθέσεις:

Πανσερραϊκός (Ν. Κάκογλου): Μέλκας, Βοοσκόπουλος, Παπατζίκος, Μπαρέττας (72΄Γιάντσης), Σιάκκας, Ιωαννίδης, Τριανταφυλλάκος, Παπαστεργίου, Καρράς (69΄ Στεργιανός), DaCosta (56΄Ρούτσης).

Παναιγιάλειος (Χ. Παρασκευόπουλος):  Αθανασόπουλος, Σανδραβέλης, Κρισμάρεβιτς, Γκατσέσα, Γκούφας (85΄Σκαρτσίλας),  Σπίνουλας, Γκοτσιούλας, Λινάρδος,  Στίκας (72΄ Κολόκας), Ζουνίνιο (78΄Μπουρλάκης), Παπαχρήστος.

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.