y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η «metrosport.gr» αναλύει όλες τις πτυχές του επενδυτικού ενδιαφέροντος για την Σερραϊκή ομάδα - Διαβάστε όλο το ρεπορτάζ παρακάτω...

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ,

«Μαγαζί γωνία» ο Πανσερραϊκός. Πώς αλλιώς μπορεί να χαρακτηρίσει κάποιος την όλη κατάσταση, που επικρατεί το τελευταίο χρονικό διάστημα στην ομάδα των Σερρών; Το ενδιαφέρον; Διπλό. Πώς έχουν όμως όλα τα δεδομένα και οι πτυχές για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, ύστερα από το επενδυτικό ενδιαφέρον, που έχει προκύψει τόσο από τις ΗΠΑ, μέσω Γαλλίας, όσο και για το ταξίδι, που είναι να γίνει στη Γερμανία με το νέο επενδυτικό fund;

Την ίδια στιγμή, κάτι υπάρχει στα… σπάργανα και για μία νέα κίνηση, αλλά το σίγουρο είναι πώς ο επόμενος μήνας – τουλάχιστον – θα είναι κρίσιμος για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός, αλλά και για την ομάδα, όπως φυσικά και για τον κόσμο, που περιμένει εξελίξεις θετικές.

Τέλη Απριλίου!
Στο χθεσινό φύλλο της «Μ» έγινε αναφορά στην πρόσφατη συνάντηση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού με τον Γάλλο μάνατζερ, Λοράν Ντεσό, πρώην μάνατζερ του Ολίσε, που ήταν «παρών» στη συνάντηση.

Ο Ντεσό εκπροσωπεί τον Αμερικανό επιχειρηματία Γκάρι Αλεν, που πρόσφατα μέσω της ΕΡΑ Σερρών μεταφέρθηκε ότι βλέπει με θετικό μάτι να επενδύσει στον Πανσερραϊκό. Στη συνάντηση που έγινε στις Σέρρες, παρουσία του Ντεσό, μεταφέρθηκε ότι ο Γκάρι Αλεν θέλει να πάρει το πακέτο των μετόχων (75%).

Ωστόσο, αυτή τη στιγμή μπορεί να γίνει με αύξηση μετοχικού κεφαλαίου. Κατατέθηκε και πάλι στη συνάντηση, η πρόταση για 1 εκ. δολάρια από την επόμενη χρονιά. Για ένα χρόνο, τον πρώτο χρόνο θα μπουν τα χρήματα αυτά, συν τα 200.000 δολάρια που θα μπουν σε χορηγία. Είναι χρήματα, που αν μπουν εξασφαλίζουν μία εύρυθμη λειτουργία στην ΠΑΕ, ωστόσο δεν είναι βέβαιο αν μπορούν να δημιουργήσουν τις προϋποθέσεις για άνοδο.

Εγινε μία αρχική κουβέντα. Η άφιξη του Αλεν στη Γαλλία από τις ΗΠΑ μπορούν να προκαλέσουν νέες εξελίξεις. Ολα είναι θέμα διαπραγματεύσεων. Στον Πανσερραϊκό υποστηρίζουν, πάντως, ότι το όλο θέμα θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει σίγουρα εντός των επομένων δυο εβδομάδων. Αρα στα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου θα πρέπει να ξεδιαλύνει το τοπίο σχετικά με το αν θα προκύψει ή όχι συμφωνία.

Τι γίνεται με Αμβούργο
Στις 22 του μηνός είναι να γίνει το ταξίδι στη Γερμανία. Την ερχόμενη Παρασκευή για την ακρίβεια έχει οριστεί. Δεν έχει αλλάξει κάτι. Για την ώρα, τουλάχιστον, είναι δεδομένο ότι θα γίνει.

Ωστόσο, θα πρέπει να τονιστεί εκ νέου, ότι η συνάντηση των ανθρώπων του Πανσερραϊκού δεν πρόκειται να γίνει με τη γερμανική εταιρεία «Hanseatisches Fussball Kontor».

Υπαναχώρησε αυτή η εταιρία. Ασχολήθηκαν πολύ αρχικά με την ομάδα, ενδιαφέρθηκαν ωστόσο κυρίως για δικαιώματα παικτών, στην πορεία έτσι ατόνησε το όλο ενδιαφέρον, με συνέπεια να μην προχωρήσουν περαιτέρω οι επαφές. Ο ίδιο μεσάζων, όμως, που έφερε τις δυο πλευρές σε συζητήσεις, προχώρησε το θέμα με την «DFI Deutsche Fußball invest GmbH».

Ετσι, αν γίνει κάτι, θα γίνει με αυτή την εταιρία. Βέβαια, όλα αυτά είναι πλέον σε φιλολογικό επίπεδο, με την έννοια ότι δεν έχουν μπει ακόμη οι «μνηστήρες» με την ΠΑΕ Πανσερραϊκός σε διεξοδικές συζητήσεις, που να επιφέρουν είτε την συμφωνία, είτε το ναυάγιο στις όποιες διαπραγματεύσεις θα γίνουν.

Η επίσημη θέση για την «επόμενη μέρα»
Βέβαια, λόγο στην υπόθεση και την όλη κατάσταση, που έχει προκύψει, έχουν και οι μέτοχοι της ΠΑΕ Πανσερραϊκός. Εξάλλου, για δυο ακόμη χρόνια, πέρα από τη φετινή σεζόν, είναι υποχρεωμένοι να έχουν μετοχές. «Αν υπάρχει σοβαρή πρόταση, που να ικανοποιεί τους μετόχους, αλλά και να διασφαλίζει την εύρυθμη πορεία της ομάδας για τα επόμενα χρόνια, τότε η άποψη και η θέση μας είναι θετική. Είμαστε εδώ για να συζητήσουμε». Αυτό είναι το κεντρικό νόημα, αυτή είναι η επίσημη θέση της ΠΑΕ για τις εξελίξεις και το όλο ζήτημα.

«Θα πρέπει να γνωρίζουμε»
Συν τοις άλλοις, υποστηρίζουν και επισημαίνουν κύκλοι της ΠΑΕ ότι αν δεν προχωρήσουν όλα αυτά σε συζητήσεις ή διαπραγματεύσεις, είναι σαν να μην υπάρχουν. Αν δεν υπάρξει κάτι σοβαρό, άλλωστε, θα πρέπει να «τρέξουν» οι ίδιοι την ΠΑΕ, όπως και φέτος. Παράλληλα, όμως, κάνουν εύλογα θέμα και για τον χρονικό ορίζοντα των συζητήσεων. Δεν θέλουν να χάσουν χρόνο. Υποστηρίζουν ότι στα τέλη Μαΐου θα πρέπει να έχει ξεκαθαρίσει οριστικά η κατάσταση με όλους τους εμπλεκόμενους επενδυτές. Να έχουν ξεκαθαρίσει με όλους τέλη Μαΐου. Λογικό αίτημα ή θέση αν προτιμάτε, διότι αν δεν υπάρξει συμφωνία, θα πρέπει άμεσα οι ίδιοι να οργανώσουν την ομάδα για τη νέα σεζόν και να προγραμματίσουν το «χτίσιμο». «Αν είναι η ομάδα να πάει σε άλλα χέρια, θα πρέπει σαφώς να το γνωρίζουμε», υπογραμμίζουν οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού.

Ενήμερος ο Κάμπος
Ταυτόχρονα, θα πρέπει να καταγραφεί ότι ο Πάουλο Κάμπος είναι ενήμερος για τις εξελίξεις. Εχει ενημερωθεί τι ακριβώς συμβαίνει, όχι τόσο για το τώρα, αλλά κυρίως για την επόμενη χρονιά. Γνωρίζει ότι υπάρχει ενδιαφέρον, ότι όλα είναι ανοικτά και πιθανά και πώς στις αρχές του καλοκαιριού θα πρέπει να δουν εκ νέου πώς θα έχει η κατάσταση για να συζητήσουν μαζί του όσον αφορά την πιθανή ή όχι συνεργασία τους και για την επόμενη χρονιά. Του το μετέφεραν και το κατάλαβε.

Από το Blogger.