y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την ήττα από την Λαμία γνωρίσε ο Πανσερραϊκός το απόγευμα της Μεγάλης Τρίτης στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών. Οι φιλοξενούμενοι έφυγαν από το γήπεδο με 0-2 χάρις σε τέρματα των Πίντο και Γιαλούση.


Ο Αγώνας

Α΄ Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός θα μπει πιο δυνατά στον αγωνιστικό χώρο  και θα χάσει την πρώτη του ευκαιρία μόλις στο 5ο λεπτό με τον Καρρά να προωθεί την μπάλα στον Εμίλιο Φουρτάδο αυτός θα μπει στην περιοχή ωστόσο ο Πίτκας θα διαβάσει την φάση και θα απομακρύνει όπως-όπως. Έξι λεπτά αργότερα τα «λιοντάρια» θα χάσουν νέα ευκαιρία ο Δωματάς θα βρει τον Γιάντση αλλά το σουτ που θα δοκιμάσει θα περάσει απευθείας άουτ. Στο 19΄ο Γιάντσης θα απειλήσει με νέο σουτ ο Πίτκας θα μπλοκάρει με υπερένταση. Η πίεση του Πανσερραϊκού θα συνεχίζει να αποφέρει σημαντικές ευκαιρίες. Στο 24΄ο Βασίλης Τριανταφυλλάκος θα εκτελέσει ένα κόρνερ ο Παπατζίκος θα σηκωθεί όμως η κεφαλιά του δεν θα βρει στόχο. Στο 29΄η Λαμία θα προσπαθήσει να φτάσει στα καρέ του Μέλκα μέσω μία αντεπίθεσης, ο Σιατραβάνης θα πασάρει στον Πίντο αυτός θα επιχειρήσει ένα σουτ από μακριά η μπάλα όμως θα βρει σε σώμα και θα γυρίσει εκ νέου στον Πίντο ο οποίος δεν θα ζυγίσει καλά το πόδι και η μπάλα θα περάσει πάνω από την εστία του Μέλκα. Οι φιλοξενούμενοι θα χάσουν νέα μεγάλη ευκαιρία ο Σιατραβάνης θα μπει στην περιοχή όμως το πλασέ του θα περάσει δίπλα από το δοκάρι.  Λίγο πριν τις καθυστερήσεις του πρώτου μισού οι Σερραίοι θα χάσουν ευκαιρία να προηγηθούν σε ευνοϊκά χρονικό σημείο, ο Ρούτσης θα εκτελέσει ένα φάουλ ο Παπατζίκος θα βρεθεί στην πορεία της μπάλας ωστόσο η προσπάθεια του θα περάσει άουτ.

Β΄Ημίχρονο

 Η Λαμία θα πάρει κεφάλι στο σκορ, στο 56΄ ο Κυριακόπουλος θα βγάλει την σέντρα από τα δεξιά και ο Πίντο με κεφαλιά θα παραβιάσει την εστία του Μέλκα γράφοντας το 0-1. Ο Φουρτάδο θα ανατραπεί από τον Γιαλούση μέσα στην περιοχή όμως ο διαιτητής Κοτσάνης δεν θα καταλογίσει την εσχάτη των ποινών εν μέσω διαμαρτυριών. Ο Πανσερραϊκός θα προσπαθήσει να ανέβει με την συμπλήρωση μίας ώρα παιχνιδιού και θα χάσει δύο διαδοχικές ευκαιρίες, αρχικά με ένα σουτ του Δωματά στο 65΄ που θα μπλοκάρει ο Πίτκας ενώ την ίδια κατάληξη θα έχει και ένα σουτ Φουρτάδο στο 66΄. Στο αμέσως επόμενο λεπτό θα προσπαθήσει να απειλήσει με ένα δυνατό σουτ του Νατσιόπουλου όμως ο Μέλκας θα απομακρύνει σε κόρνερ. Το επίσημο φετινό του ντεμπούτο θα πραγματοποίησε στο 72΄ο Φελίπε Ντα Κόστα που πέρασε ως αλλαγή στην θέση του Ρούτση με τον κόσμο να τον χειροκροτεί.  Ο Μπουλούλης λίγο έλειψε να δώσει αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του στο 84΄όμως η κεφαλιά του θα σταματήσει στο αριστερό δοκάρι της εστίας του Πανσερραϊκού. Ο Φουρτάδο θα εκτελέσει ένα φάουλ στο 85΄η μπάλα θα περάσει οριακά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Πίτκα. Οι φιλοξενούμενοι θα μείνουν με παίχτη λιγότερο στο 88΄, Ο Κυργιακόπουλος θα πραγματοποιήσει δυνατό μαρκάρισμα στον Ντα Κόστα και ο διαιτητής Κοτσάνης θα του δείξει την δεύτερη κίτρινη και θα τον αποβάλει. Η αριθμητική ισορροπία θα επανέλθει στο 90΄όταν σύμφωνα με τον διαιτητή ο Γιώργος Ιωαννίδης θα βρει τον σε προφανή θέση για σκοράρισμα Καραλή και θα τον αποβάλει επίσης με δεύτερη κίτρινη  ενώ παράλληλα θα υποδείξει την εσχάτη των ποινών, το πέναλτι θα εκτελέσει εύστοχα ο Γιαλούσης διαμορφώνοντας το τελικό 0-2.

Οι Συνθέσεις

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Ν. Κάκογλου): Μέλκας, Ιωαννίδης, Βοσκόπουλος, Καρράς, Τσιμίκας, Ρούτσης(72' Ντα Κόστα), Παπατζίκος, Τριανταφυλλάκος, Δωματάς(72' Ανδρέου), Γιάντσης(61' Μπαρέττας), Φουρτάδο

ΛΑΜΙΑ (Δ. Σπανός): Πίτκας, Ζουλιώτης, Κυριακόπουλος, Γιαλούσης, Ντάσιος, Μπουλούλης, Τζόκιτς, Καραλής, Σιατραβάνης, Καραγιάννης(46' Νατσιόπουλος), Πίντο(79' Νεόφυτος)

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.