y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Τριήμερη επίσκεψη στην περιοχή των Σερρών θα πραγματοποιήσει ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος Β΄ στις 7 και 9 Μαΐου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΑΘΗΝΩΝ,

Το πρόγραμμα της επίσκεψης του έχει ως εξής:

Σάββατο 7 Μαΐου

12μ. Υποδοχή της Α.Θ. Μακαριότητος του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις την Ιερά Μονή του Τιμίου Προδρόμου Σερρών.

Δοξολογία.

7μ.μ. Μέγας Πανηγυρικός πολυαρχιερατικός Εσπερινός εις τον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, χοροστατούντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.

Κυριακή 8 Μαΐου

7-11π.μ. Όρθρος και Πανηγυρική Αρχιεπισκοπική Θεία Λειτουργία εις τον εορτάζοντα ιερό ναό του Αγίου Νικήτα του Νέου Σερρών, προεξάρχοντος του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄.

12μ. Υποβολή σεβασμάτων υπό των μοναστικών αδελφοτήτων, πνευματικών, πολιτιστικών συλλόγων και λοιπών φορέων της πόλεως και του νομού εις το Επισκοπείο Σερρών.

8μ.μ. Εκδήλωση της Ιεράς Μητροπόλεως Σερρών και Νιγρίτης προς τιμήν του Μακαριωτάτου   Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος εις την αίθουσα «Αστέρια» του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Σερρών.

Δευτέρα 9 Μαΐου

9.30π.μ. Επίσκεψη της Α.Θ. Μακαριότητας του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις το Γ΄ Γυμνάσιο Σερρών

12μ. Άφιξη και υποδοχή του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμου Β΄ εις την Ο.Χ.Α. «Λυδία η Φιλιππησία». Δοξολογία

Πηγή: eproodos.gr
Από το Blogger.