y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στους δικαιούχους βιολογικής κτηνοτροφίας 2012 προς πληρωμή, 18 αγρότες Χαλκιδικής και 63 από Σέρρες.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, Προς πληρωμή σε Χαλκιδική, Σέρρες βιολογική κτηνοτροφία

Αναρτήθηκαν στις αρμόδιες Διευθύνσεις Χαλκιδικής και Σερρών οι λίστες με τους δικαιούχους του προγράμματος Βιολογικής Κτηνοτροφίας του 2012, ανοίγοντας τον δρόμο για την πληρωμή τους. Σημειώνεται ότι, βάσει των σχετικών ανακοινώσεων από τις αρμόδιες ΔΑΟΚ, στη Χαλκιδική οι δικαιούχοι είναι 18 με συνολικό ποσό πληρωμής  159.558,08 ευρώ και οι απορριπτόμενοι 13 και στις Σέρρες 63 που δικαιούνται ποσό ύψους 541.466,61 ευρώ.                                                                     

Μετά το απαραίτητο χρονικό διάστημα των 5 ημερών για τις ενστάσεις, οι φάκελοι πληρωμής θα αποσταλούν στον ΟΠΕΚΕΠΕ, ακολουθώντας τη σχετική διαδικασία ως την πίστωση των λογαριασμών των δικαιούχων.

Πιο αναλυτικά, η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Χαλκιδικής ενημερώνει ότι έχουν αναρτηθεί οι Αναλυτικές Καταστάσεις Πληρωμών Δικαιούχων και Απορριπτόμενων- Δεσμευμένων της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» έτους 2012, στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Διεύθυνσης (2ος όροφος, Διοικητήριο, Πολύγυρος), προκειμένου να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι και κάθε τρίτος που έχει έννομο συμφέρον.

Οι Καταστάσεις περιλαμβάνουν 18 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 159.558,08 ευρώ και 13 απορριπτόμενους με αναλυτικά τους λόγους απόρριψης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλ. μέχρι και την Πέμπτη, 17 Δεκεμβρίου 2015.

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν σε συνεργασία μαζί τους.

Στους 63 οι δικαιούχοι στις Σέρρες

Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σερρών ενημερώνει τους δικαιούχους της Δράσης 1.2 «Βιολογική Κτηνοτροφία» του Μέτρου 2.1.4., ότι έχουν εκδοθεί οι αναλυτικές καταστάσεις πληρωμής του έτους 2012 και έχουν αναρτηθεί στον πίνακα ανακοινώσεων της υπηρεσίας.                                Υπολογίστηκε το ποσό ενίσχυσης των 541.466,61 ευρώ για 63 από τους 110 δικαιούχους.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν ένσταση κατά των καταστάσεων πληρωμής εντός πέντε (5) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, δηλαδή από 7 Δεκεμβρίου έως 11 Δεκεμβρίου 2015. Οι ενστάσεις θα υποβάλλονται στη ΔΑΟΚ Π.Ε. Σερρών, Τέρμα Ομόνοιας.                         

Σας επισημαίνουμε ότι οι ενστάσεις θα πρέπει να είναι απόλυτα δικαιολογημένες, τεκμηριωμένες, σαφείς και να επισυνάπτονται όλα τα δικαιολογητικά που θα βοηθήσουν την επιτροπή ενστάσεων στην εξέτασή τους, καθώς δε θα υπάρχει δυνατότητα συμπλήρωσης νέων δικαιολογητικών σε μεταγενέστερο χρόνο.

Οι δικαιούχοι μπορούν να ενημερωθούν για την πληρωμή τους από τους γεωπόνους – γεωργικούς συμβούλους τους και τυχόν ενστάσεις να συνταχθούν.

Της Μαρίας Γιουρουκέλη | Πηγή: agronews.gr
Από το Blogger.