y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Οι επαφές και οι διαπραγματεύσεις για εισροή χρημάτων κορυφώνονται στον Πανσερραϊκό με στόχο να παραμείνει η ομάδα στη Football League.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΝΙΚΟΛΤΣΙΟΣ,

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Κωνσταντίνος Νικόλτσιος, όπως έχει γράψει η «Μ», εντείνει τις επαφές του για να φτάσει στο όριο του προϋπολογισμού. Στην ΠΑΕ γνωρίζουν ότι θα χρειαστεί με πρόχειρες πάντα εκτιμήσεις ένα ποσό περί των 500.000-600.000 ευρώ για να βγει η χρονιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες της «Μ», ο Νικόλτσιος έχει φτάσει ήδη στο ποσό των 350.000 ευρώ. Ωστόσο, θα πρέπει οι υποσχέσεις να μετουσιωθούν σε πράξη. Να γίνουν και εγγράφως. Υπάρχει ωστόσο αισιοδοξία ότι αυτά τα χρήματα θα βρεθούν τελικά.

Μάλιστα, οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι δεν θα υπάρξει κίνδυνος για αποχώρηση της ομάδας από την κατηγορία. Επίσης, σε αυτά τα χρήματα υπολογίζεται και ο διακανονισμός με την Εφορία. Προσδιορίζεται να γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Υπενθυμίζεται ότι το οφειλόμενο ποσό σε ΙΚΑ και Εφορία είναι 132.000 ευρώ.

Παράλληλα, ο Νικόλτσιος θέλει να κλείσει και βασικό χορηγό για τη φανέλα. Το σίγουρο είναι πώς οι χορηγίες προς το παρόν τουλάχιστον είναι όλες εκτός νομού Σερρών!

Συν τοις άλλοις, ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα καταθέσει πρόταση για τους Δήμους του νομού, αλλά και για τους βετεράνους. Εντός του Σαββατοκύριακου θα έχει ολοκληρώσει τις προτάσεις του...

Πηγή: metrosport.gr

Από το Blogger.