y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Τον Γενικό Πρόξενο της Βουλγαρίας στη Θεσσαλονίκη Vladimir Pisanchev υποδέχτηκε το πρωί της Τρίτης 17-1-2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών.

Vladimir Pisanchev, ΣΕΡΡΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ, Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ, ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ,

Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα με τις δύο πλευρές να ανταλλάσσουν απόψεις για θέματα συνεργασίας των δύο χωρών σε όλα τα επίπεδα.
Κατά τη διάρκεια της συζήτησης μεταξύ άλλων, ο κ. Pisanchev εξέφρασε στον Γιάννη Μωυσιάδη τους προβληματισμούς του σε σχέση με ενδεχόμενες κινητοποιήσεις των αγροτών, επικαλούμενος δημοσιεύματα του Τύπου τις τελευταίες ημέρες.

Ο κ. Μωυσιάδης επισήμανε στον Βούλγαρο Πρόξενο τα προβλήματα που υπάρχουν στον αγροτικό τομέα και την αναταραχή που επικρατεί λόγω των μέτρων που έχουν ληφθεί από την κυβέρνηση για τον αγροτικό τομέα. Επισήμανε ωστόσο πως σε κάθε περίπτωση θα υπάρχει συνεργασία με τη γειτονική χώρα ώστε να αντιμετωπιστούν προβλήματα που τυχόν θα προκύψουν.

Επιπλέον, ο Βούλγαρος Πρόξενος έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ζήτησε να ενημερωθεί για το έργο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών , με τον Αντιπεριφερειάρχη να τον ενημερώνει εκτενώς για τις δράσεις της Περιφέρειας.

Από το Blogger.