y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Στέφανος Καρυπίδης θα διεκδικήσει την προεδρία της Ένωσης στις εκλογές της ΕΠΣ Σερρών στις 20 Ιανουαρίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΕΠΣ ΣΕΡΡΩΝ, ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΠΣ,

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΕΠΣ Σερρών μίλησε στην αθλητική εκπομπή της ΕΡΤ Σερρών την Παρασκευή 13 Ιανουαρίου μετά την κατάθεση των υποψηφίων του συνδυασμού του:

Ο Στέφανος Καρυπίδης μίλησε για:

-Την κατάρτιση του ψηφοδελτίου του:

«Η διαδικασία ήταν εύκολη γιατί πολλοί παράγοντες ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο για να βοηθήσουνε το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο των Σερρών. Προσπάθησα να βάλω στο ψηφοδέλτιο άτομα που να είχαν έστω και από μία ομάδα».

-Για τη σύνθεση του ψηφοδελτίου του και την παρουσία τριών γυναικών σε αυτό:

«Πιστεύω ότι είναι καλό γιατί υπάρχουν γυναίκες οι οποίες μπορούν να προσφέρουν στο ποδόσφαιρο και πολλές φορές πολύ περισσότερο από έναν άνδρα. Προσπαθήσαμε το ψηφοδέλτιο να καλύπτει όλο το Νομό, από όλους τους Δήμους κάποιον υποψήφιο»

-Για την πιθανή πικρία κάποιων που έμειναν εκτός ψηφοδελτίου:

«Σίγουρα κάποιοι έμειναν εκτός αφού φέτος το ψηφοδέλτιο μας λόγω της μείωσης των ομάδων, το Δ.Σ. από 15μελές γίνεται 11μελές. Σίγουρα έχουμε και κάποιες πικρίες από φίλους οι οποίοι ήθελαν να μπούνε στο ψηφοδέλτιο».

-Για το τι είναι για αυτόν μια νίκη στις εκλογές:

«Πιστεύω ότι θα είναι μια ηθική δικαίωση για μένα αυτές οι εκλογές»

-Για τον αν ο αντίπαλος συνδυασμός (Χατζηπαντελή) είναι, όπως ακούγεται, το φαβορί:

«Το φαβορί πάντα βγαίνει όταν μετριούνται τα ψηφοδέλτια τα οποία είναι μέσα στην κάλπη. Η κάλπη είναι όπως μια έγκυος γυναίκα που δεν ξέρεις το έμβρυο αν θα είναι αγόρι ή κορίτσι. Για αυτό ας περιμένουμε το αποτέλεσμα της κάλπης και μετά θα δούμε ποιος είναι το φαβορί»

-Για το αν έχει υπολογίσει τις ομάδες που είναι μαζί του:

«Φυσικά και ξέρουμε. Σίγουρα 42 σωματεία θα έχω μαζί μου τη μέρα των εκλογών».

-Αν πικράθηκε από την επίσημη στήριξη του Πανσερραϊκού στον Αθανάσιο Χατζηπαντελή αφού πέρασε από τον Πανσερραϊκό ως παράγοντας:

«Φυσικά και πικράθηκα. Όπως πικράθηκαν όλοι οι υποψήφιοι μου και όλος ο Νομός έχει πικραθεί γιατί ο Πανσερραϊκός δεν έπρεπε να πάρει θέση τόσο καθαρή υπέρ κάποιοι ψηφοδελτίου. Το αν ο Πανσερραϊκός θέλει να συνεργαστεί με τον ΠΑΟΚ αυτό είναι δικό του θέμα. Δεν είναι θέμα των εκλογών και της ΕΠΣ Σερρών. Γιατί και ο Στέφανος Καρυπίδης πρόσφερε στον Πανσερραϊκό, όπως και ο κ. Χατζηπαντελής πρόσφερε στον Πανσερραϊκό, οπότε η ΠΑΕ έπρεπε να κρατήσει ουδέτερη στάση. Αφού έκριναν ότι έπρεπε να στηρίξουνε τον κ. Χατζηπαντελή δικαίωμα τους και θα το κρίνει ο κόσμος στην πορεία»

-Πως θα αντιμετωπίσει τον Πανσερραϊκό αν εκλεγεί; Θα είναι κοντά στον Πανσερραϊκό;

«Ναι, θα τους δείξω ότι ο Στέφανος Καρυπίδης ήταν, είναι και θα είναι Πανσερραϊκός. Δεν είναι περαστικός από τον Πανσερραϊκό γιατί πολλοί είναι περαστικοί από τον Πανσερραϊκό, εκείνη την ώρα κάνουν κάτι και μετά λακίζουν πάνε από την άλλη πλευρά».

-Για τη σχέση του με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη:

«Βγήκα πρώτος σε δύο συνεχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις και μάλιστα από 128 σωματεία είχα πάρει 123 ψήφους. Εγώ ήμουν, είμαι και θα είμαι πάντα με τον Χριστόφορο Χριστοφορίδη γιατί είναι ο πρόεδρος που μόνο πρόσφερε στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο».

-Για τα ενωμένα δύο ψηφοδέλτια, το δικό του με του κ. Μαυρόπουλου:

«Ναι είναι ενωμένα τα ψηφοδέλτια. Είμαστε μια γροθιά και για αυτό θα μοιράσουμε και τις θητείες. Αν εκλεγούμε, εγώ θα είμαι πρόεδρος για δύο χρόνια και για δύο χρόνια ο κ. Μαυρόπουλος γιατί σκοπός μας είναι να προσφέρουμε στο Σερραϊκό ποδόσφαιρο κι όχι να καθίσουμε στη στρογγυλή καρέκλα και να κάνουμε τον πρόεδρο».

-Για το κλίμα της προεκλογικής περιόδου;

«Πιστεύω πως  δεν έχουμε να χωρίσουμε τίποτα με την απέναντι πλευρά».

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.