y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το δεύτερο κύμα κακοκαιρίας φαίνεται ότι δεν επηρεάζει και τόσο πολύ την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών. Έτσι η πλειονότητα των σχολικών μονάδων θα ανοίξει τη Τρίτη 17/1, με εξαίρεση κάποια δημοτικά σχολεία και νηπιαγωγεία ορεινών περιοχών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΧΟΛΕΙΑ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,

Στο Δήμο Σερρών όλα τα σχολεία ανοιχτά εκτός από το 30ο Νηπιαγωγείο

Μετά από προφορική επικοινωνία που είχε ο Δήμαρχος Σερρών Πέτρος Αγγελίδης με τον Διευθυντή της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Ξενοφώντα Παπασταμόπουλο και τον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Κωνσταντίνο Τενεκετζή αποφασίστηκε  ότι όλα τα σχολεία του Δήμου Σερρών θα λειτουργήσουν κανονικά αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017 εκτός από το 30ο Νηπιαγωγείο Σερρών.

Αναλυτικά τα σχολεία της Π.Ε. Σερρών που δεν θα ανοίξουν

Μετά από τις αναφορές των Διευθυντών,-ντριών και των Προϊσταμένων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας της Διεύθυνσης Π.Ε. Σερρών και τη σχετική επικοινωνία με τους Δημάρχους της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών ανακοινώνουμε ότι για αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017:

Αναστέλλεται η λειτουργία 30ου Νηπιαγωγείου Σερρών.
Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του Δήμου Σερρών λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Αμφίπολης όλες οι σχολικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Ηράκλειας όλες οι σχολικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Νέας Ζίχνης όλες οι σχολικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Βισαλτίας αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Τερπνής και του Νηπιαγωγείου Σιτοχωρίου, οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Σιντικής αναστέλλεται η λειτουργία του Δημοτικού Σχολείου Καστανούσας, του 1ου Δημοτικού Σχολείου Σιδηροκάστρου, των Νηπιαγωγείων Πλατανακίων, Νεοχωρίου (Σιντικής) και Καστανούσας. Οι υπόλοιπες σχολικές μονάδες του δήμου λειτουργούν κανονικά.
  • Στο Δήμο Εμμανουήλ Παππά όλες οι σχολικές μονάδες λειτουργούν κανονικά.
Ανακοίνωση του Διευθυντή Διεύθυνσης Δ.Ε. Σερρών για αύριο Τρίτη 17-01-2017

Οι Σχολικές Μονάδες της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σερρών  των Δήμων Περιφερειακής Ενότητας Σερρών θα λειτουργήσουν κανονικά, αύριο Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2017.

Πηγή: anexartitos.gr

Από το Blogger.