y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την οριστική αναβολή του αγώνα Πανσερραϊκού - Λαμίας αποφάσισε ο διαιτητής της συνάντησης Αγησίλαος Μπουμαρσόπουλος.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΝΑΒΟΛΗ, ΛΑΜΙΑ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Ο Λαρισαίος διαιτητής βρέθηκε μαζί με τις δύο ομάδες και τη Δευτέρα 16 Ιανουαρίου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών, έκανε αυτοψία στον αγωνιστικό χώρο και διαπίστωσε για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ότι είναι αδύνατη η διεξαγωγή του αγώνα αφού λόγω του πάγου και του χιονιού που υπάρχει στον αγωνιστικό χώρο κινδυνεύει η σωματική ακεραιότητα των παικτών. Κάτι αναμενόμενο με τις καιρικές συνθήκες που επικρατούσαν από το πρωί στις Σέρρες με τη συνεχόμενη χιονόπτωση από το πρωί να έχει κάνει ακόμα πιο κακή την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου.

Αμέσως μετά ο Παναγιώτης Διλμπέρης και οι παίκτες του πήγαν για προπόνηση στην ομόνοια ενώ η αποστολή της Λαμίας αναχώρησε για την βάση της. Άλλωστε και οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις την Τετάρτη 18 Ιανουαρίου με τον Πανσερραϊκό να αγωνίζεται στη Θεσσαλονίκη με τον Άρη (στις 17:00 μ.μ. ΕΡΤ3) και τη Λαμία στο γήπεδο της με τον Αχαρναϊκό.

Η διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος πρέπει να ορίσει τον αγώνα του Πανσερραϊκού με τη Λαμία το επόμενο δεκαπενθήμερο με πιο πιθανή ημερομηνία την Τετάρτη 25 Ιανουαρίου αφού την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου υπάρχει εμβόλιμη αγωνιστική ενώ δημιουργείται πρόβλημα αφού η ΕΠΟ πρέπει να ορίσει τον αγώνα κυπέλλου της Λαμίας με τον Ατρόμητο που είχε αναβληθεί στις 12 Ιανουαρίου. Η ΕΡΤ Σερρών σας παρουσίαζει  σημερινό φωτορεπορτάζ από την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών.

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.