y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο Μπόιτσο Βελίτσκοφ λάμπρυνε με την παρουσία του το φιλικό παιχνίδι του Πανσερραϊκού με τη Λοκομοτίβ Σόφιας.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΦΙΛΙΚΟ, ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ ΣΟΦΙΑΣ,

Ο καλύτερος ξένος παίκτης στην ιστορία του Πανσερραϊκού κι ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Βουλγαρικού ποδοσφαίρου είδε από την εξέδρα των επισήμων την ομάδα του (είναι ο πρόεδρος της Λοκομοτίβ Σόφιας) να κερδίζει 2-0 την ομάδα που έχει ξεχωριστή θέση στην καρδιά του, τον Πανσερραϊκό.

Ο Πανσερραϊκός βέβαια αγωνίστηκε με την ομάδα Νέων του συλλόγου αφού οι συνεχόμενες αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν επέτρεπαν στον Παναγιώτη Διλμπέρη να δώσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες της πρώτης ομάδας εκτός από τους τέσσερις που αγωνίστηκαν, τον Γιώργο Σιάκκα, τον Ματίγια Τάντιτς και τους νεοαποκτηθέντες Στέφαν Άντριτς και Μποριβόγιε Ρίστιτς.

Ο 33χρονος Σέρβος τερματοφύλακας έκανε «ανεπίσημο» ντεμπούτο κάτω από τα δοκάρια του Πανσερραϊκού κι έδειξε πολύ καλά στοιχεία. Καλά στοιχεία έδειξε και ο Στέφαν Άντριτς στη μεσαία γραμμή, αν και ο νεαρός Σέρβος είχε έναν τραυματισμό κι έφυγε κουτσαίνοντας από το γήπεδο. Ο Παναγιώτης Διλμπέρης παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία το παιχνίδι τσεκάροντας και τους παίκτες της ομάδας Νέων.

Η ομάδα του Νίκου Κατσαβάκη που την Κυριακή θα αντιμετωπίσει τον Άρη, έδειξε εξαιρετικά στοιχεία όπως και αρκετοί από τους παίκτες της που με κατάλληλη δουλειά μπορούν να προωθηθούν στην πρώτη ομάδα. Για την ιστορία τα γκολ των φιλοξενούμενων πέτυχαν ο Ντιμιτρόφ στο 83ο και ο Αλεξάντροφ στο 88ο.

Πανσερραϊκός (Κατσαβάκης) Ρίστιτς, Σαμαράς, Ουζουνίδης, Λατινόπουλος, Μακούσης, Παναγιωτίδης, Σιάκκας, Γκάλιος, Τάντιτς, Άντριτς, Βουδουρίδης. Έπαιξαν και οι Ιβαντζίκης, Μπουτάκογλου, Γεωργαντάς, Μητρούσκας, Χριστοφορίδης, Βασιλειάδης, Παπαρίζος, Πέτρου, Βάσσος, Κασίμης, Καρακώστας, Χαραλαμπίδης και Βάκουλης.

Λοκομοτίβ Σόφιας: Λουμπένοφ, Χατζηλιάδης, Βιάτσκι, Γκοράνοφ, Πίντεφ, Βάσεφ, Ιβάνοφ, Πέεφ, Μίσιακ, Μανώλοφ, Γκεορκίεφ (έπαιξαν και οι Βίτσκοφ, Αλεξάντροφ, Χρηστόφ, Βαλτσίνοφ, Ντιμιτρόφ, Οράτσεφ, Πούνεφ και Μιλόσεφ).

Βασίλης Αναστασιάδης | Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.