y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με μία ανακοίνωση γεμάτη μηνύματα ο Πανσερραϊκός εξέφρασε την συμπαράστασή του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση 17χρόνων από το δυστύχημα στα Τέμπη στο οποίο χάθηκαν 6 οπαδοί του.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΜΠΗ, ΠΑΟΚ,

Με μία ανάρτηση με πολύ νόημα ο Πανσερραϊκός μετέφερε τα συλλυπητήριά του στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για την συμπλήρωση των 17χρόνων από το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπα, στο οποίο χάθηκαν 6 οπαδοί του «δικέφαλου του Βορρά». 

«Εκεί πάνω δεν υπάρχουν ούτε κάγκελα ούτε διαφορετικές θύρες και έδρες...όλοι μαζί τραγουδάνε ο καθένας για τη δική του αγάπη...δίπλα δίπλα...Καμιά οικογένεια κανενός χρώματος να μην ζήσει ξανά τέτοιο κακό...συλλυπητήρια στην οικογένεια του», αναφέρει χαρακτηριστικά η ανάρτηση του Πανσερραϊκού.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΜΠΗ, ΠΑΟΚ,

Λίγη ώρα αργότερα, ακολούθησε το θερμό ευχαριστώ από τους Θεσσαλονικείς: «Ευχαριστούμε πολύ την οικογένεια του Πανσερραϊκού για την ειλικρινή συμπαράστασή της σε μια μέρα πόνου και μνήμης. Το ποδόσφαιρο που ονειρευόμαστε μπορεί να έχει ήττες, αλλά δεν πρέπει να έχει θύματα. Και όλοι μαζί, με ήθος κι αγάπη μπορούμε να το κάνουμε πιο όμορφο...» 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΤΕΜΠΗ, ΠΑΟΚ,

Πηγή: sport-fm.gr
Από το Blogger.