y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το όγδοο φιλικό του παιχνίδι θα δώσει την Κυριακή 16 Οκτωβρίου ο Πανσερραϊκός που θα αντιμετωπίσει στις 16:00μμ στο Δημοτικό γήπεδο Σερρών τα Τρίκαλα.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΤΡΙΚΑΛΑ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΦΙΛΙΚΟ,

Το παιχνίδι αυτό αναμένεται να είναι η «πρόβα τζενεράλε» για τους «κόκκινους» αφού όλα δείχνουν ότι στις 23 Οκτωβρίου θα ξεκινήσει το πρωτάθλημα της Football league.  Σίγουρα είναι ένα φιλικό παιχνίδι επί ενός δυνατού αντιπάλου αφού τα Τρίκαλα θεωρούνται, με τις μεταγραφές που έχουν κάνει το καλοκαίρι, από τα φαβορί για την άνοδο.

Η Θεσσαλική ομάδα που πλέον έχει προπονητή τον Γιώργο Γεωργιάδη (πρώην τεχνικός του ΠΑΟΚ και της Βέροιας) έχει στο ρόστερ  έμπειρους παίκτες όπως τους Μπαϊκαρά, Μίνγκα και Μουμίν (και οι τρεις φόρεσαν τη φανέλα του Πανσερραϊκού) αλλά και τους Άγγελο Βέρτζο, Αχιλλέα Σαρακατσάνο, Δημήτρη Χασομέρη κ.α. Βέβαια το φιλικό με τα Τρίκαλα ξυπνά άσχημες μνήμες αφού το Μάρτιο του 2016 είχε επικρατήσει ένταση στα δημοσιογραφικά μπουθ του Δημοτικού γηπέδου Σερρών όπου βρισκόταν ο ιδιοκτήτης των Τρικάλων Χρήστος Γιαλάς με τη συνοδεία του και αμέσως μετά το σφύριγμα της λήξης του αγώνα είχε επεισόδιο με τους οργανωμένους φιλάθλους του Πανσερραϊκού.

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.