y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την απώλεια 210.000 θέσεων εργασίας στο διάστημα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ κατήγγειλε από τις Σέρρες ο πρώην Υπουργός Κοινωνικής Ασφάλισης και βουλευτής Κυκλάδων της Ν.Δ. Γιάννης Βρούτσης.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΓΙΑΝΝΗΣ ΒΡΟΥΤΣΗΣ, ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΗ,

 Όπως υποστήριξε η χώρα σήμερα εμφανίζει την μεγαλύτερη απορύθμιση στην αγορά εργασίας , καθώς στο διάστημα 2015-16 οι ευέλικτες μορφές απασχόλησης ξεπερνούν την πλήρη απασχόληση. «Αυτό σημαίνει ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα έχουμε μια γενιά εργαζομένων, των εργαζομένων φτωχών και αυτό είναι επίτευγμα ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ.

Ο ελληνικός λαός πλήρωσε το τίμημα του ψεύδους και του λαϊκισμού τους» δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρώην Υπουργός, υποστηρίζοντας πως ενώ η ευρωπαϊκή επιτροπή προέβλεπε ότι η ανεργία στο τέλος του 2016 θα ήταν στο 19,5%, το τέλος της φετινής χρονιάς η ανεργία θα «κλείσει» στο 24% ,σημειώνοντας απόκλιση 4 μονάδων.

«Σήμερα, εργαζόμενοι και άνεργοι έχουν αντιληφθεί το μέγεθος της υποκρισίας και της πολιτικής εξαπάτησης. Όχι μόνο δεν εκπληρώθηκαν οι υποσχέσεις που τους δόθηκαν προεκλογικά, αλλά βρίσκονται σε θέση δυσμενέστερη από εκείνη που ήταν το 2014! » υποστήριξε ο κ. Βρούτσης , υπογραμμίζοντας πως μόνο η Ν.Δ., μπορεί να εγγυηθεί νέες και καλύτερα αμειβόμενες θέσεις απασχόλησης, επαναφέροντας ταυτόχρονα την ισορροπία των προηγούμενων ετών στην αγορά εργασίας.

«Μόνο ενισχύοντας την επιχειρηματικότητα, μειώνοντας τους φόρους, διαμορφώνοντας ελκυστικό κλίμα για επενδύσεις, επαναφέροντας την εμπιστοσύνη, την αξιοπιστία και τη σταθερότητα στη χώρα, θα μπορέσει η οικονομία να ανακάμψει και να επιστρέψει στην ανάπτυξη», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ert.gr

Από το Blogger.