y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σκούρα τα βρήκε ο Πανσερραϊκός κόντρα στον Πανελευσινιακό, που βρέθηκε να προηγείται μέσα στις Σέρρες, όμως έστω και δύσκολα τα «λιοντάρια» πήραν την νίκη με 2-1 και μπήκαν με το δεξί στην νέα σεζόν. 

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ, Football League,

Η ομάδα από την Αττική, κατάφερε να αιφνιδιάσει του γηπεδούχους και με τέρμα του Ταμπάκη στο 12ο λεπτό πήρε το προβάδισμα. Αυτό, όμως, δεν είχε διάρκεια, παρά μόνο μερικά δευτερόλεπτα. Η απάντηση των «λιονταριών» ήταν άμεση, με τον Κάκκο στο 13’ να επαναφέρει τις ισορροπίες στο ματς. 

Παρόλο που ο Πανσερραϊκός ισοφάρισε, δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί το «μομέντουμ» να ζορίστηκε αρκετά κόντρα στους παθιασμένους παίκτες του Πανελευσινιακού. Ειδικά στο δεύτερο μέρος, με τις δυνάμεις να πέφτουν και τα πρώτα σημάδια κούρασης να είναι εμφανή. 

Το παιχνίδι μέχρι το 75’ δεν είχε φάσεις, όμως σε εκείνο το σημείο ήρθε η… λύτρωση. Ο Τσούπρος ανέτρεψε τον Τάντιτς, ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα και ο Ιωαννίδης που ανέλαβε την εκτέλεση, έγραψε το 2-1. 

Οι φιλοξενούμενοι παρόλο που ήθελαν να βγάλουν αντίδραση, δεν τα κατάφεραν, αδειάζοντας τόσο  ψυχολογικά, όσο και σε δυνάμεις. Έτσι, μέχρι το τελικό σφύριγμα, το ματς κύλησε… σβηστά, με τον Πανσερραϊκό να πανηγυρίζει το τρίποντο, έστω κι αν αυτό ήρθε πολύ πιο δύσκολα από όσο θα περίμεναν τα «λιοντάρια». 

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκα, Τσουβαλτσίδης, Βοσκόπουλος, Καψάλης, Ιωαννίδης, Σιάκκας, Τσιμίκας, Στέβιτς (31' Κανούλας), Χατζηδημητρίου (60' Τάντιτς), Κάκκο (85' Παπατζίκος), Τσούτσης.

ΠΑΝΕΛΕΥΣΙΝΙΑΚΟΣ (Θανάσης Δημόπουλος): Αγριμάκης, Κωνσταντινίδης, Τσίγκρος, Αρβανίτης, Τσούπρος, Ρόκας (64' Κασνέτση), Σιλιγαρδάκης, Σταματάκης, Γραικός (80' Κωστόπουλος, Αγγελούδης (54' Ιορδανίδης), Ταμπάκης.

Πηγή: gazzetta.gr
Από το Blogger.