y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Αίσιο τέλος είχε το Σάββατο το βράδυ η περιπέτεια της εξαφάνισης της 16χρονης Άννας Τερζίδου από την Ασπροβάλτα Θεσσαλονίκης, η οποία αγνοούταν από τις 8 Σεπτεμβρίου, και έκτοτε δεν είχε δώσει σημεία ζωής.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΑΣΠΡΟΒΑΛΤΑ, ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ,

Η νεαρή κοπέλα εμφανίστηκε αυτοβούλως στο Τμήμα Ασφάλειας Ηλιούπολης, στην Αττική. Αμέσως κλήθηκε η μητέρα της, η οποία πήγε στο τμήμα και εν συνεχεία αποχώρησε. 

Στη συνέχεια, η 16χρονη μεταφέρθηκε στο Τμήμα Ανηλίκων, στη ΓΑΔΑ, όπου και θα παραμείνει, μέχρι να έρθει να την πάρει ο πατέρας της, από τη Θεσσαλονίκη, ο οποίος έχει την επιμέλεια της κόρης του.

Σύμφωνα με το seleo.gr, η 16χρονη μαθήτρια δήλωσε στους αστυνομικούς ότι πήρε συνειδητά την απόφαση να φύγει από το σπίτι που ζούσε με τον πατέρα της και αποφάσισε να εξαφανιστεί λόγω σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων. Τόνισε στους αστυνομικούς πως ζει με τον πατέρα της, επειδή κέρδισε την επιμέλειά της, όταν χώρισε με τη μητέρα της.

Η καθημερινότητα για την 16χρονη ήταν γεμάτη προβλήματα και δυσκολίες που όπως είπε δεν μπορούσε να διαχειριστεί και να αντιμετωπίσει στο σπίτι της.

Πηγές: seleo.gr | multi-news.gr
Από το Blogger.