y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Έξι μήνες έχουν περάσει από τη διάσωση του μικρούλη Νέμο. Η ηρωίδα αυτής της περιπέτειας, η αμνησιακή Ντόρι, ζει ήσυχα ανάμεσα στα άλλα ψαράκια κλόουν. 
Σε μια επίσκεψη του σχολείου της πλάι στον Νέμο για να δουν ψάρια που αποδημούν, αισθάνεται νοσταλγία για το δικό της σπίτι και μαζί της έρχονται παιδικές μνήμες. Θυμάται κάτι για ένα κόσμημα του Μοντερέι στην Καλιφόρνια.

CINE ΣΕΡΡΕΣ, Finding Dory (2016), Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill, Andrew Stanton, Angus MacLane,

Μαζί με τον Νέμο και τον Μάρλιν, ξεκινάει το δύσκολο ταξίδι για να βρει την οικογένεια της και μαζί καταλήγουν στο ινστιτούτο θαλάσσιας ζωής της ακτής Μοντερέι, όπου συναντούν τον Μπέιλι, μια λευκή φάλαινα, την Ντέστινι, μια φάλαινα καρχαρία και το χταπόδι Χανκ, οι οποίοι γίνονται οι οδηγοί της Ντόρι.
Με πάνω από 25 εκατομμύρια like στο Facebook, η Ντόρι είναι η πιο αγαπητή ηρωίδα από κάθε άλλον ήρωα της Disney και της Pixar.

Διάρκεια: 1h 27m
Είδος: Κινούμενα σχέδια | Κωμωδία | Οικογενειακή
Σκηνοθεσία: Andrew Stanton, Angus MacLane
Ηθοποιοί: Ellen DeGeneres, Albert Brooks, Ed O'Neill

Ακούγονται οι φωνές των: Δήμητρας Παπαδοπούλου, Θοδωρή Αθερίδη, Ακίνδυνου Γκίκα, Στεφανίας Φιλιάδη, Γιώργου Ρεντούμη, Χρήστου Θάνου, Χίλντας Ηλιοπούλου, Έλλης Θάνου, Μανώλη Γιούργου, Τάσου Κωστή, Βίνας Παπαδοπούλου, Χάρη Γρηγορόπουλου, Μαρίας Πλακίδη

Από Πέμπτη 01/09/2016 έως Τετάρτη 14/09/2016 στο Θερινό Σινεμά στις Σέρρες
Ώρες προβολής: Καθημερινά μια προβολή στις 20:00 μ.μ. μεταγλωττισμένη στα ελληνικά


Επιμέλεια: SerresLand Team
Από το Blogger.