y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Συμφώνησε να ανανεώσει με τον Πανσερραϊκό ο στόπερ, Αλέξανδρος Παπατζίκος, ενώ δυναμικό «μπάσιμο» έγινε για την έλευση του μέσου της Νίκης Βόλου, Γιώργου Ιορδανίδη, σύμφωνα με πληροφορίες του arenafm.gr.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ,

Με το πόδι στο… γκάζι είναι οι Σερραίοι, για να σχηματοποιήσουν ένα ανταγωνιστικό ρόστερ σύντομα, με βάση τις διαθέσιμες επιλογές στην «αγορά» και να ξεκινήσουν προετοιμασία, πιθανότατα την Τρίτη.

Την Τρίτη οριστικοποιήθηκε η αποχώρηση του γηγενή τερματοφύλακα, Δημήτρη Καστανιώτη, που ευχαρίστησε… διαδικτυακά και ειδικά τον πρώην προπονητή του, Πάουλο Κάμπος, αφού ο Βραζιλιάνος του έδωσε ευκαιρία συμμετοχής στη Φουτμπολ Λιγκ.

Πλέον, τα «λιοντάρια» αναζητούν δυο ή τρεις γκολκίπερ, αφού μένει μόνο ο Μέλκας και ψηλά στη λίστα είναι ο Παναγιώτης Βοσνιάδης (όπως αποκάλυψε πρώτα η «ARENA PRESS» στη σημερινή έκδοσή της), που συνεργάστηκε με τον Παναγιώτη Διλμπέρη στον Αγροτικό Αστέρα, ενώ ακόμα αγωνίστηκε σε Ηρακλή, Λάρισα, Αιγινιακό, Γιαννιτσά.

Την ίδια στιγμή, ανανέωσε τελικά με τον Πανσερραϊκό ο έμπειρος Βεροιώτης στόπερ, Αλέξανδρος Παπατζίκος, που βοήθησε πολύ στην αντεπίθεση του δεύτερου γύρου, παρά τις «σειρήνες» επιστροφής στα Χανιά.

Την ίδια στιγμή, «σφήνα» στην Πύδνα Κίτρους, που κατέθεσε δελεαστική πρόταση και έδειχνε φαβορί, μπήκαν τα «λιοντάρια» για τον Γιώργο Ιορδανίδη!

Ο 27χρονος κεντρικός χαφ πέρυσι αγωνίστηκε σε Αιολικό και Νίκη Βόλου και παλιότερα σε Παναιτωλικό, Πιερικό, Γιαννιτσά, Αετό Σκύδρας και Νίκη Πολυγύρου και συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να αποκτηθεί.

Ξεκαθαρίζει με Ιωαννίδη

Από το περσινό ρόστερ μόνη εκκρεμότητα δείχνει ο αριστερός μπακ, Γιώργος Ιωαννίδης. Στα υπόψη για τους «ερυθρόλευκους» παραμένουν με αξιώσεις οι Ντατίδης, Τζιώρας, Κρισμάρεβιτς και Τσελεπίδης, ενώ εκτός από τον τελευταίο εξετάζονται και άλλοι παίκτες του ΠΑΟΚ.

Του Θεόφιλου Ψυχογιού | Πηγή: arenafm.gr
Από το Blogger.