y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Στην απόρριψη όλων των προτάσεων οδηγούνται οι άνθρωποι του Πανσερραϊκού, ο οποίος θα πορευθεί κατά τα φαινόμενα με Κοράκη, Τρέντσιο, Κουρτίδη

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΑΚΗΣ, ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΔΙΛΙΜΠΕΡΗΣ,

Επίσημη απόφαση δεν έχει ληφθεί ακόμη, ωστόσο, είναι ξεκαθάρο πως ο Πανσερραϊκός οδεύει ολοταχώς προς τη λύση Κοράκη, Τρέντσιου, Κουρτίδη όσον αφορά την επόμενη μέρα του.

Όλες οι ενδείξεις οδηγούν προς αυτήν την κατεύθυνση και αν δεν προκύψει κάποιο απρόοπτο που θα ανατρέψει τα δεδομένα αυτή η απόφαση θα ληφθεί στην αυριανή συνάντηση που θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Κι αυτό γιατί όλες οι περιπτώσεις των υποψηφίων επενδυτών που είδαν το φως της δημοσιότητας όλες αυτές τις ημέρες εγκαταλείπονται.

Καμία δεν έχει πείσει τους νυν διοικούντες πως αποτελεί την ιδανική λύση, αφού όπως λένε άνθρωποι μέσα από την ομάδα καμία δεν εμπνέει εμπιστοσύνη. Φυσικά, δεν αποκλείουν το ενδεχόμενο να προκύψει κάτι στην πορεία της χρονιάς. Σε μια τέτοια περίπτωση, όπως λένε, θα συζητηθεί οποιαδήποτε πρόταση και αναλόγως θα ληφθούν οι όποιες αποφάσεις.

Διλμπέρης για προπονητής

Έστω και με αρκετή καθυστέρηση, λοιπόν, το διοικητικό τοπίο δείχνει να ξεκαθαρίζει στον Πανσερραϊκό και πλέον σειρά αναμένεται να πάρει ο αγωνιστικός σχεδιασμός. Οι άνθρωποι που θα τρέξουν την ομάδα από εδώ και πέρα ήδη έχουν κάνει μια προεργασία σε ό,τι αφορά το θέμα προπονητή και νεότερες πληροφορίες αναφέρουν πως αυτός θα είναι κατά τα φαινόμενα ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Ο 41χρονος τεχνικός που πέρσι εργάστηκε στον Αγροτικό Αστέρα και τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου, ενώ έχει περάσει επίσης και από Εθνικό Γαζώρου και Απόλλωνα Καλαμαριάς συζητά εδώ και καιρό την προοπτική συνεργασίας του με τον Πανσερραϊκό και όπως όλα δείχνουν θα είναι ο επόμενος προπονητής της ομάδας. Στον πάγκο, μάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι θα έχει ως βοηθό τον Νίκο Κατσαβάκη, ο οποίος κάνει τα πρώτα του βήματα στην προπονητική.

Πηγή: metrosport.gr
Από το Blogger.