y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Απαρχή εξελίξεων για την επόμενη ημέρα τόσο σε διοικητικό όσο και αγωνιστικό επίπεδο σηματοδοτεί η έναρξη της νέας εβδομάδας στον Πανσερραϊκό.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΟΡΑΚΗΣ,

Όπως σημειώθηκε και στο χθεσινό φύλλο της «Μ» είναι ειλημμένη απόφαση τα «λιοντάρια» να πορευθούν τη νέα χρονιά με λύση εκ των έσω, εξέλιξη, η οποία αναμένεται να επισφραγιστεί και τυπικά σήμερα κατά τη διάρκεια της νέας συνάντησης που θα έχουν τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της ΠΑΕ.

Ο Χρήστος Κοράκης αναμένεται να ηγηθεί της νέας προσπάθειας και θεωρείται πολύ πιθανό αυτό να συμβεί και μέσω αύξησης του μετοχικού ποσοστού του στην ΠΑΕ. Υπενθυμίζεται πως μεγαλομέτοχος στην παρούσα φάση είναι ο Λευτέρης Ανδρέου έχοντας στην κατοχή του το 45,14% των μετοχών, όμως, έχει εκφράσει πολλάκις την πρόθεσή του να αποσυρθεί και δεν θα φωνάξει «παρών» τουλάχιστον διοικητικά την επόμενη μέρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένα μέρος του ποσοστού του, ή ακόμη και το σύνολο αυτών αναμένεται να παραχωρηθεί στον Χρήστο Κοράκη, ο οποίος σε αυτήν την περίπτωση καθίσταται το απόλυτο «αφεντικό» της σερραϊκής ΠΑΕ.

Σε κάθε περίπτωση πρόκειται για διαδικαστικά ζητήματα, τα οποία αναμένεται να διευθετηθούν στην πορεία, αρχής γενομένης από το σημερινό δ.σ. που θα δρομολογήσει τις εξελίξεις.

Η ουσία είναι πως ο Πανσερραϊκός βρίσκει διοικητική λύση και πλέον από εδώ και πέρα ξεκινά έναν αγώνα δρόμου προκειμένου να καλυφθεί το χαμένο έδαφος και να συγκροτηθεί η ομάδα, η οποία θα πάρει μέρος στο νέο πρωτάθλημα. Αρχικά με την επιλογή του νέου προπονητή, ο οποίος, πιθανότατα, θα είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης και εν συνεχεία με το «χτίσιμο» του ρόστερ.

Αχίλλειος Έξαρχος | Πηγή: metrosport.gr | Το διαβάσαμε εδώ
Από το Blogger.