y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Την Φλόγα της Αγάπης υποδέχεται με μεγάλη χαρά η Περιφερειακή Ενότητα Σερρών την Παρασκευή 02.09.2016, στο πλαίσιο της 14ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών που διοργανώνει για ακόμη μία χρονιά  η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας και την Ελληνική Ομοσπονδία Θαλασσαιμίας.


Η αιμοδοτική φλόγα θα φτάσει στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Σερρών στις 12.00 το μεσημέρι, οπότε και θα γίνει η επίσημη υποδοχή της.

Οι Σέρρες αποτελούν για ακόμη μία φορά έναν από τους σταθμούς της φλόγας που περιδιαβαίνει ολόκληρη τη χώρα ώστε να σταλεί το μήνυμα της αναγκαιότητας της εθελοντικής προσφοράς αίματος.

Η «Φλόγα της Αγάπης» ξεκίνησε στις 26 Αυγούστου από την Πάτρα και θα καταλήξει στις αρχές Οκτωβρίου στην Αθήνα και στο Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας.

«Είναι τιμή για την Περιφερειακή Ενότητα Σερρών να υποδέχεται για ακόμη μια χρονιά τους εθελοντές λαμπαδηδρόμους και την φλόγα της αγάπης και της ανιδιοτελούς προσφοράς προς τον συνάνθρωπο» τονίζει ο Αντιπεριφερειάρχης Σερρών Γιάννης Μωυσιάδης, επισημαίνοντας τη σπουδαιότητα της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας προς την κατεύθυνση της ευαισθητοποίησης του κοινού για την εθελοντική αιμοδοσία.

Να τονίσουμε πως τη Λαμπαδηδρομία στην πόλη των Σερρών διοργανώνει ο Σύλλογος Τερπνιωτών Θεσσαλονίκης ως μέλος της Π.Ο.Σ.Ε.Α., σε συνεργασία με τον Σταθμό Αιμοδοσίας του Γ.Νοσοκομείου Σερρών.

Την Αιμοδοτική Φλόγα θα μεταφέρουν λαμπαδηδρόμοι του ΤΕΦΑΑ Σερρών , της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Σερρών και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Σερρών.
Από το Blogger.