y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Παρατείνεται έως την Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2016 η προθεσμία υποβολής αιτήσεων από τους αγρότες για την αξιοποίηση και εκμετάλλευση εκτάσεων ζωνών έργου του Ποταμού Στρυμόνα.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Π.Ε.ΣΕΡΡΩΝ, ΣΤΡΥΜΟΝΑΣ, ΑΓΡΟΤΙΚΑ,

Το Τμήμα Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Π.Ε. Σερρών άρχισε να παραλαμβάνει τις σχετικές αιτήσεις από την 1η Αυγούστου 2016, προκειμένου να προχωρήσει η διανομή των εκτάσεων στις Ζώνες Έργων ποταμού Στρυμόνα για την καλλιεργητική περίοδο 2016-2017.

Στην πορεία διαπιστώθηκε ότι επειδή ο αριθμός των ενδιαφερομένων είναι μεγάλος και είναι αδύνατη η εκ νέου έκδοση βεβαίωσης από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την ιδιότητα του κατά κύριο επάγγελμα αγρότη, είναι επιβεβλημένο να γίνεται δεκτή η εν λόγω βεβαίωση από την ιστοσελίδα του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε.

Οι ενδιαφερόμενοι που δεν έχουν τη δυνατότητα να εκτυπώσουν μόνοι τους τη σχετική βεβαίωση μπορούν να απευθύνονται στο γραφείο 24 του Τμήματος Τοπογραφίας, Εποικισμού και Αναδασμού της Διεύθυνσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής (Τέρμα Ομονοίας, Σέρρες) προκειμένου να εξυπηρετηθούν (κα. Α. Τούσκα).

Για τους παραπάνω λόγους η παράταση στην προθεσμία υποβολής των αιτήσεων κρίθηκε απαραίτητη, με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών.
Από το Blogger.