y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Η αρχή έγινε για τον Πανσερραικό που στο πρώτο φιλικό της χρονιάς έδειξε στοιχεία που μόνο αισιοδοξία μπορούν να προκαλέσουν στον κόσμο της ομάδας και μοίρασε υποσχέσεις.

ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΣΕΡΡΕΣ,

Απέναντι σε μια ομάδα πολύ πιο έτοιμη και με αρκετά φιλικά στα πόδια της οι παίκτες της ομάδας μας έδειξαν τρομερή ενέργεια και θέληση να δείξουν στον προπονητή τους οτι έχουν αρχίσει να αφομοιώνουν αυτά που τους έδειξε στην προετοιμασία και να θέσουν υποψηφιότητα για να αποκτήσουν βασικό ρόλο στα πλάνα του μέσα στη σεζόν. 

Παρόλη την ζέστη αρκετός κόσμος αψήφισε τον πειρασμό της τελευταίας μεγάλης εξόδου για τις παραλίες και ήρθε στο γήπεδο για να στηρίξει την ομάδα και για να προεγγραφεί για τα διαρκείας.

Ο Αγώνας

Δυνατά μπήκε ο Πανσερραικός στο παιχνίδι με τους Χατζηδημητρίου και Βοσκόπουλο να απειλούν με σουτ και κεφαλιά στο 2ο και στο 21ο λεπτό αντίστοιχα. Στο 42ο λεπτό η Δόξα Δράμας σε μια φαινομενικά ελέγξιμη φάση έχασε τεράστια ευκαιρία να προηγηθεί μετά από εξ επαφής σουτ του Δουμάνη το οποίο τέσταρε τα ρεφλέξ του Μέλκα ο οποίος έκανε την απόκρουση του αγώνα και ανέβασε την ψυχολογία του για την συνέχεια.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο προπονητής του Πανσερραικού προχώρησε σε πολλές αλλαγές για να δοκιμάσει παίκτες και σχήματα με φυσιολογικό αποτέλεσμα να χαθεί η συνοχή της ομάδας και να πέσει ο ρυθμός με εξαίρεση το 56' λεπτό. Τσιμίκας και Κάκκος έκρυψαν την μπάλα και από σέντρα του δεύτερου και σουτ στην κίνηση του Τάντιτς το οποίο απέκρουσε με τα ακροδάχτυλα ο Σικαλιάς με υπερέκταση στρώθηκε η μπάλα στον νεοεισερχόμενο Κανούλα που έβαλε κυριολεκτικά στα δίχτυα τον τερματοφύλακα της Δόξας που μπήκε αγκαλιά με την μπάλα στο τέρμα και άνοιξε λογαριασμό για τον ίδιο και την ομάδα στη φετινή σεζόν. 
Η χαρά και το προβάδισμα δεν κράτησαν δυστυχώς για πολύ καθώς δυο λεπτά αργότερα στο 58ο μετά απο απομάκρυνση του Ντουμπρέ η μπάλα χτύπησε σε σώμα συμπαίκτη του και κατέληξε στα δίχτυα σε μια φάση που μόνο γκολ δεν μύριζε. Η συνέχεια του παιχνιδιού ήταν υποτονική και για τις δύο ομάδες των οποίων οι παίκτες όπως ειναι φυσικό στην παρούσα χρονική στιγμή δεν μπορούν να κρατήσουν υψηλή ένταση και ρυθμό για ολόκληρη ενενηντάλεπτο. 

Συνθέσεις

Πανσερραϊκός 1964 (Παναγιώτης Διλμπέρης): Μέλκας (46'Ντουμπρέ), Στέβιτς (80'Μαυρίδης), Ιωαννίδης (37'Καψάλης), Βοσκόπουλος, Παπατζίκος (80'Λατινόπουλος), Ρούτσης (65'Ανδρέου), Φούσου, Τάντιτς (57'Κτιστόπουλος), Κάκκο (76'Δάλλας), Χατζηδημητρίου (37'Τσιμίκας), Μαφουτά (46'Κανούλας)

Δόξα Δράμας (Κώστας Βασιλακάκης): Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Κουρτεσιώτης, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ολίσε (46'Κεφαλάς), Καρλόπουλος (67'Παπαζούδης), 
Δουμάνης (59'Μπουσινάκης), Γιόνδης (67'Γαϊδαρτζής), Σάντος (67'Κούμπρογλου), Σουάνης (67'Μαρκόπουλος)

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.