y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Εξαιρετική ήταν η παρουσία του τμήματος ποδηλασίας του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού στον πρώτο ποδηλατικό Γύρο της Κερκίνης που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουνίου.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ,

Ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός συμμετείχε με 3 αθλητές της ποδηλασίας, οι οποίοι όπως κι όλοι όσοι πήραν μέρος στον αγώνα, αγωνίστηκαν κάτω υπό αντίξοες συνθήκες ( θερμοκρασία 37 βαθμούς, υγρασία και ένα οδικό δίκτυο σε άσχημη κατάσταση) κι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό αγωνιζόμενοι με ψυχή και σώμα.

Ένας από τους καλύτερους αθλητές της ποδηλασίας που διαθέτει ο Νομός Σερρών ο Νίκος Νάκου κατάφερε να τερματίσει δέκατος τρίτος (13)  στην Γενική κατάταξη με χρόνο 02:55:29 και ένατος(9) στην κατηγορία elite ανδρών. Αναλογιζόμενοι τα μεγάλα ονόματα της ποδηλασίας που πήραν μέρος στον αγώνα η προσπάθεια του αθλητή του Πανσερραϊκού αποκτάει ιδιαίτερη σημασία.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, Μ.Γ.Σ. ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΠΟΔΗΛΑΤΙΚΟΣ ΓΥΡΟΣ ΚΕΡΚΙΝΗΣ,

Ο Γιάννης Κάτος  στην κατηγορία Open 40+ κατετάγη δέκατος τέταρτος (14) με χρόνο 04:06:52 και ο Στέφανος Ξανθόπουλος στην κατηγορία Open 40+ κατετάγη δέκατος έβδομος(17)με χρόνο 04:11:27.  Όπως υποστηρίζουν οι παράγοντες του Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκού «Με δεδομένο ότι η ομάδα της ποδηλασίας του συλλόγου έχει μόλις 7 μήνες παρουσίας στα ποδηλατικά γίγνεσθαι της Ελλάδας η οργανωτική και αγωνιστική της παρουσία είναι ιδιαιτέρως ικανοποιητική. Για μία ακόμη φορά ο Μ.Γ.Σ. Πανσερραϊκός εκφράζει τα συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας για την υπερπροσπάθεια που έκαναν σε ένα δύσκολο και ακραίο αγωνιστικό περιβάλλον».

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.