y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Την έντονη διαμαρτυρία του για την παρακράτηση της μισθοδοσίας των αναπληρωτών εκπαιδευτικών, οι οποίοι μαζί με την απόλυσή τους καλούνται να επιστρέψουν το τελευταίο γι’ αυτούς μηνιάτικο , έπειτα από τις σχετικές οδηγίες που έλαβαν από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Υπουργείου Παιδείας εκφράζει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σερρών «Ο Εμμανουήλ Παπάς».


Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του συλλόγου καταγγέλλει ως αντιεκπαιδευτικό τον επιχειρούμενο κυβερνητικό σχεδιασμό, κατηγορώντας τον Υπουργό Παιδείας για εμπαιγμό και υποκρισία σε βάρος του κόσμου της εκπαίδευσης , καλώντας τον εκπαιδευτικό κόσμο να σταθεί «απέναντι στα σχέδια ισοπέδωσης της αξιοπρέπειας των εκπαιδευτικών και διάλυσης του δημόσιου σχολείου που απεργάζεται η κυβέρνηση», όπως σημειώνει χαρακτηριστικά.

«Αναρωτιέται κανείς αν οι συγκυβερνώντες ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. έχουν αναστείλει τη λογική τους. Βάζουν ψυχρά το χέρι στην τσέπη ανθρώπων που σε λίγες ημέρες θα μείνουν χωρίς δουλειά «καταληστεύοντας» τα λιγοστά χρήματα που περιμένουν για να περάσουν το καλοκαίρι, εντείνοντας το άγχος και την αβεβαιότητα που αισθάνονται αφού δεν γνωρίζουν αν την επόμενη χρονιά θα μπορέσουν να εργαστούν» αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση του Σύλλογου Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ν. Σερρών «Ο Εμμανουήλ Παπάς».

Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.