y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με λύπη μου θα ήθελα να σας ανακοινώσω ότι ο κύκλος μου στον Πανσερραϊκό έκλεισε, όλα στη ζωή έχουν μια αρχη και ένα τέλος.


Σήμερα μετά από ώριμη σκέψη και και για λόγους ευθιξίας παραιτούμαι από την θέση του Προέδρου και Διευθύνοντα Συμβούλου της ΠΑΕ ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ 1964.

Θα ήθελα πρωτίστως να ευχαριστήσω τα μέλη της Διοίκησης και προσωπικά τους κ.κ. Κουρτίδη Γιώργο, Ανδρέου Λευτέρη, Κοράκη Χρήστο, Νίκο Ιλλανίδη, Δημήτρη Καμίλαλη, Σωτηρη Βλάχο, Νίκο Ματζόρη, Πασχάλη Τρέντζιο, Σάββα Τερζόπουλο και τον Πρόεδρο του Ερασιτέχνη κ. Χατζημιχαϊλιδη για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στο πρόσωπό μου όλα αυτά τα χρόνια και για την τιμή που μου έκαναν να με εκλέξουν Πρόεδρο αυτής της μεγάλης και ιστορικής ομάδας και να τους διαβεβαιώνω ότι θα είμαι δίπλα τους τοσο ηθικά, όσο και οικονομικα μεχρι το τελος της περιόδου. Κατόπιν να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους τους ποδοσφαιριστές, τους τεχνικούς της ομάδας, και πάνω απ όλα, όλους τους "αγνούς" φιλάθλους που συμπαραστάθηκαν σε αυτά τα δύσκολα και ομορφα χρόνια.

Με Τιμή
Παναγιώτης Χαλκίδης

Από το Blogger.