y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Ο δικηγόρος του Πανσερραϊκού Άκης Τρέντσιος τοποθετήθηκε στη «Μetrosport.gr» για το θέμα της εκκαθάρισης εκφράζοντας την σιγουριά του για την έκβαση του θέματος

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΑΚΗΣ ΤΡΕΝΤΣΙΟΣ

Η ΕΕΑ κοινοποίησε χθες την απόφαση της για την ΠΑΕ Πανσερραϊκός. «Υπό διάσκεψη», ήταν η λιτή ανακοίνωση.

Η «Μetrosport» επικοινώνησε χθες με τον δικηγόρο της ομάδας, Ακη Τρέντσιο, προκειμένου να καταθέσει την άποψη του για την όλη κατάσταση και για το πού βρίσκεται η υπόθεση. «Εχουμε καταθέσει τον ισολογισμό λήξης εκκαθάρισης και ταυτόχρονα το πρακτικό της γενικής συνέλευσης των μετόχων για την παλιά ΠΑΕ στην αρμόδια αρχή, στο ΓΕΜΗ, αλλά και το Υπουργείο Ανάπτυξης. Το δεύτερο κομμάτι είναι πώς η ΕΕΑ σαν εποπτεύουσα αρχή, σύμφωνα με τις διατάξεις του νόμου, είναι αυτή, που είναι πλέον υπεύθυνη για την ολοκλήρωση της εκκαθάρισης», είπε αρχικά στη «Metrosport» ο Τρέντσιος. Ο δικηγόρος της ΠΑΕ Πανσερραϊκός θεωρεί ότι δεν θα υπάρξει πρόβλημα. «Πιστεύουμε ότι θα είναι θετική η εισήγηση. Εχουμε καταθέσει όλα τα δικαιολογητικά. Την Πέμπτη θα έχουμε την απόφαση στα χέρια μας», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Τι σημαίνει για τον Πανσερραϊκό η θετική έκβαση της εκκαθάρισης ως ΠΑΕ; «Φεύγει κάθε καχυποψία όσον αφορά τα χρέη, που ακολουθούσαν την παλιά ΠΑΕ. Η ομάδα μπαίνει σε νέα εποχή, απαλλαγμένη από κάθε βραχνά και σκόπελο. Μπορεί να προγραμματίζει το μέλλον με μεγαλύτερη σιγουριά», ήταν επί λέξει οι κουβέντες του για να στείλει επίσης και το μήνυμα του. «Πιστεύω, ότι γενικά θα πρέπει να δοθεί μία λύση. Το ποδόσφαιρο είναι κοινωνικό αγαθό και θα πρέπει η Πολιτεία να είναι προς την κατεύθυνση να προλαμβάνει, παρά να καταστρέφει». Φυσικά, η εξέλιξη αυτή για τον Πανσερραϊκό αποτελεί και ένα ακόμη «όπλο» για τις συζητήσεις με τη γερμανική εταιρία, που εξέφρασε ενδιαφέρον για την ΠΑΕ.

Από το Blogger.