y
[GDK][carousel2][#5E00FF]


Διήμερη επίσκεψη πραγματοποιούν στις Σέρρες αύριο Τετάρτη 9 Μαρτίου ο Προέδρος του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης Δημήτρης Πολιτόπουλος και το μέλος του Δ.Σ. Χαράλαμπος Μπιλίνης προσκεκλημένοι του Συλλόγου Προστασίας Περιβάλλοντος Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ, ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΑΝΑΚΥΚΛΩΣΗΣ

Στις 6 το απόγευμα έχει προγραμματιστεί συνάντηση με τον αντιπεριφερειάρχη Γιάννη Μωυσιάδη και στις 8 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση – ενημέρωση των μελών του ΣΥ.ΠΡΟ.ΠΕ.ΣΕΡ στο ξενοδοχείο ΓΑΛΑΞΙΑΣ. Την Πέμπτη στις 9 το πρωί προγραμματίστηκε συνάντηση με τον Δήμαρχο Ν.Ζίχνης κ. Ανδρέα Δαϊρετζή, στις 11 με τον δήμαρχο Εμμ.Παπά κ. Δημήτρη Νόττα και στις 2 το μεσημέρι με τον με τον πρόεδρο του ΕΒΕΣ κ. Χρήστο Μέγκλα.
Σε όλες τις συναντήσεις θα γίνει ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων που θα έχουν σχέση με τις αρμοδιότητες του Ελληνικού Οργανισμού Ανακύκλωσης, όπως επίσης και θέματα του νέου Εθνικού Σχεδιασμού Διαχείρισης Αποβλήτων (Ε.Σ.Δ.Α.), καθώς και ζητήματα που αφορούν στην κατασκευή και λειτουργία Μονάδας Μηχανικής και Βιολογικής Επεξεργασίας Σύμμεικτων Απορριμμάτων στην θέση «ΝΕΡΑΪΔΑ» Παλαιοκάστρου.

Πηγή: news.makedonias.gr
Από το Blogger.