y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ατόμων, ηλικίας 17 και 24 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ, ΔΙΑΡΡΗΞΕΙΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΛΟΠΕΣ, ΣΕΡΡΕΣ,

Eξιχνιάστηκαν 8 κλοπές από καταστήματα, 6 κλοπές οχημάτων και 2 διαρρήξεις σε αυτοκίνητα σε διάφορες περιοχές των Σερρών, μετά από έρευνα των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών.

Για την υπόθεση σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα σε βάρος 2 ατόμων, ηλικίας 17 και 24 ετών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Αναλυτικότερα, από την έρευνα διαπιστώθηκε ότι τα δύο νεαρά άτομα ενεργώντας από κοινού και δρώντας κυρίως τις βραδινές ώρες, διέπρατταν συστηματικά διαρρήξεις καταστημάτων, εφαρμόζοντας συγκεκριμένο τρόπο δράσης, ενώ για την εγκληματική τους δράση χρησιμοποιούσαν αυτοκίνητα που είχαν αφαιρέσει.

Μέχρι στιγμής έχει προκύψει ότι το πρώτο δίμηνο του 2016 διέρρηξαν 8 καταστήματα με χρήση διαρρηκτικού εργαλείου, στην ευρύτερη περιοχή των Σερρών, αφαιρώντας χρήματα, ηλεκτρονικές συσκευές και άλλα αντικείμενα.

Επίσης την ίδια περίοδο αφαίρεσαν συνολικά 6 οχήματα, τα οποία εντοπίστηκαν, εκ των οποίων το ένα βρέθηκε ολοσχερώς καμένο σε αγροτική περιοχή των Σερρών.

Από την περαιτέρω έρευνα διαπιστώθηκε ότι το βράδυ της 14 προς 15 Φεβρουαρίου, διέρρηξαν 2 οχήματα σε προαύλιο χώρο καταστήματος στις Σέρρες, αφαιρώντας χρήματα και άλλα προσωπικά αντικείμενα.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις των παθόντων το συνολικό ύψος των αφαιρεθέντων και της ζημιάς που προκλήθηκε, ξεπερνά τις 17.000 ευρώ.

Σε βάρος του 24χρονου εκκρεμεί καταδικαστική απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Θεσσαλονίκης, σύμφωνα με την οποία του επιβλήθηκε ποινή κάθειρξης 6 ετών για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών.

Η δικογραφία που σχηματίσθηκε θα υποβληθεί αρμοδίως.

Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται προκειμένου να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.