y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Εντός έδρας ήττα από τα Τρίκαλα με σκορ 0-1 (69΄ Σερτζίνιο) γνώρισε το απόγευμα της Κυριακής 27 Μαρτίου για την 25η αγωνιστική της FootballLeague ο Πανσερραϊκός. Αν και τα «λιοντάρια» ήταν ανώτερα των αντιπάλων τους στον αγωνιστικό χώρο ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο με τον Εμίλιο Φουρτάδο να αποδίδει όμορφη μπάλα. Ωστόσο το παιχνίδι θα κριθεί  στην επανάληψη όταν  από φάση «καραμπόλα» οι φιλοξενούμενοι θα πάρουν τη νίκη. Ρόλο στο τελικό αποτέλεσμα έπαιξε και ο καιρός με τον αγωνιστικό χώρο να είναι ιδιαίτερα βαρύς ενώ η βροχή κράτησε τον κόσμο μακριά από τον γήπεδο.

ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ, ΣΕΡΡΕΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ,

Ο Αγώνας

Α΄Ημίχρονο

Ο Πανσερραϊκός θα πραγματοποιήσει την πρώτη του μεγάλη ευκαιρία μόλις στο 6ο λεπτό όταν ο Εμίλιο Φουρτάδο θα εξαπολύσει ένα συρτό σουτ που θα μπλοκάρει ο Χιώτης, τέσσερα λεπτά ο Πανσερραϊκός θα χάσει νέα ευκαιρία με τον Μπαρέττα να προωθεί την μπάλα στον Τσιμίκα αυτός θα δοκιμάσει  το πόδι του όμως το σουτ του θα περάσει μόλις άουτ. Τα «λιοντάρια» έχοντας τον έλεγχο της κυκλοφορίας θα πιέζουν από τα πλάγια, στο 29΄ ο Γιάντσης θα βγάλει την σέντρα από τα αριστερά ο Φουρτάδο θα σηκωθεί πιο ψηλά απ όλους όμως η κεφαλιά του δεν θα βρεί στόχο περνώντας απευθείας άουτ. Ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι θα συνεχίσει να κρατάει ψηλά την ομάδα, στο 41ο  θα εκτελέσει απευθείας ένα φάουλ όμως για ακόμη μία φορά η μπάλα θα περάσει οριακά άουτ, αυτή ήταν και η τελευταία «συνεισφορά» του Φουρτάδο στον αγώνα καθώς λίγα λεπτά αργότερα θα αισθανθεί ενοχλήσει και θα αποχωρήσει προληπτικά, την θέση του θα πάρει ο Αγγελούδης. Οι Σερραίοι θα ολοκληρώσουν το πρώτο ημίχρονο με ένα γυριστό του νεοεισελθέντα Αγγελούδη θα μπλοκάρει ενστικτωδώς ο Χιώτης.    

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης θα γίνει η βράβευση της γυναικείας ομάδα ποδοσφαίρου της Πανσερραϊκή για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής στον όμιλό τους.

Β΄Ημίχρονο

Στην επανάληψη ο ρυθμός του παιχνιδιού θα πέσει, τα Τρίκαλα θα πραγματοποιήσουν την πρώτη τους τελική στον αγώνα στο 56΄ με τον Ριζογιάννη να προσπαθεί να αιφνιδιάσει το σουτ από μακριά ωστόσο ο Γιαννιώτης πορτιέρο θα πραγματοποιήσει επέμβαση απομακρύνοντας σε κόρνερ. Οι φιλοξενούμενοι θα ανοίξουν το σκορ στο 69΄ με μία φάση «καραμπόλα», ο Σερτζίνιο θα σουτ από τα όρια της μεγάλης περιοχής η μπάλα θα βρει στο σώμα του Σιάκκα  θα μπερδέψει τον Ανδρούτσο και θα καταλήξει στην εστία. Την κατάσταση στα χέρια του θα πάρει ο προπονητής της ομάδας Πάουλο Κάμπος που θέλοντας να τονώσει την μεσοεπιθετική λειτουργία της ομάδας θα περάσει στον αγωνιστικό χώρο τους Δωματά και Ανδρέου. Τα «λιοντάρια» θα ψάξουν το γκολ της ισοφάρισης στο 75΄, ο Γιάντσης θα εκτελέσει ένα φάουλ γεμίζοντας στην μεγάλη περιοχή ο Αγγελούδης θα βρει την μπάλα με το κεφάλι όμως ο Χιώτης θα μπλοκάρει. Ο Τριανταφυλλάκος θα πιάσει ένα ωραίο σουτ το 84΄ το οποίο όμως δεν θα απειλήσει την εστία των Τρικαλινών, ο ίδιος παίκτης στο 89΄ θα δοκιμάσει ξανά το πόδι του η προσπάθεια του όμως θα περάσει και πάλι άουτ.   

Οι Συνθέσεις:

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Π. Κάμπος): Ανδρούτσος, Ιωαννίδης(76' Ανδρέου), Κιόσε, Βοσκόπουλος, Σιάκκας, Τσιμίκας, Τριανταφυλλάκος, Μπαρέττας, Παπατζίκος, Γιάντσης(76' Δωματάς), Φουρτάδο(44' Αγγελούδης)

ΤΡΙΚΑΛΑ (Στ. Ψιμουλάκης): Χιώτης, Σερτζίνιο, Κοντοδήμος, Παπαπαναγιώτου, Σαρακατσάνος, Μουμίν(46' Νιάρος), Ριζογιάννης, Ναβάρο, Κουσκουνάς, Στεφάνοβιτς(76' Γκμπαλέ), Βρούτσινα(73' Ντόικιτς).

[ΧΟΡΗΓΙΑ ΑΡΘΡΟΥ]

Πηγή: panserraikos1964.gr
Από το Blogger.