y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Μακάβρια εξέλιξη στην εξαφάνιση της 51χρονης σολίστ...

Το πτώμα μιας γυναίκας που όλα δείχνουν ότι ανήκει στην αγνοούμενη σολίστ, σήμανε συναγερμό στην ΕΛ.ΑΣ.


Την εντόπισε τυχαία περιπατητής στο δάσος του Υμηττού στην Καισαριανή, το απόγευμα του Σαββάτου 26 Μαρτίου.

Από τη νεκροψία που έκανε στον τόπο ο ιατροδικαστής, διαπίστωσε ότι το πτώμα ήταν σε προχωρημένη αποσύνθεση και φέρει βαθύ τραύμα στο εσωτερικό του αριστερού καρπού. Οι πρώτες εκτιμήσεις αποκλείουν την εκδοχή της εγκληματικής ενέργειας αλλά αναμένεται και η νεκροτομή που θα γίνει τη Δευτέρα.

Τα μέχρι στιγμής στοιχεία δείχνουν πως πρόκειται για την αγνοούμενη σολίστ Ελίζαμπεθ Σέϊφερ 51 χρόνων, τα ίχνη της οποίας είχαν χαθεί την Παρασκευή 18 Μαρτίου. Επισήμως η ταυτοποίηση θα γίνει αύριο.

Η Γερμανίδα μουσικός μέλος της Ορχήστρας Φίλων Μουσικής Καμεράτα, την ημέρα που χάθηκε βρισκόταν από το πρωί στην καθιερωμένη πρόβα με συναδέλφους μουσικούς στο Μέγαρο Μουσικής. Εκεί λογομάχησε έντονα με έναν συνάδελφο της , εγκατέλειψε την πρόβα και έφυγε συγχυσμένη. Πήγε στο σπίτι της στα Ιλίσια, άφησε το μουσικό της όργανο και χωρίς να την αντιληφθεί κανείς έφυγε παίρνοντας μαζί της μόνο το κινητό της τηλέφωνο, το οποίο απενεργοποιήθηκε το ίδιο απόγευμα.

Ανήσυχος ο Έλληνας μουσικός σύζυγος της απευθύνθηκε στην εκπομπή για να δημοσιοποιήσει την εξαφάνιση της. Άμεσα κινητοποίησε ένα μηχανισμό ερευνών από ιδιωτικό ερευνητή, φίλους, συγγενείς και συνεργάτες.

Για οκτώ μέρες την αναζητούσαν σε όλους τους χώρους ακόμη και στα πάρκα που πήγαιναν βόλτα.

Πηγή: newsone.gr |  Tο διαβάσαμε εδώ
Από το Blogger.