y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Το τριήμερο 4,5 και 6 Απριλίου

Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας/ Τμήμα Κεντρικής Μακεδονίας έχοντας ως στόχο τη συνέχιση του προγράμματος επιμόρφωσης των μηχανικών (ελεύθερων επαγγελματιών και υπαλλήλων στο δημόσιο ή ιδιωτικό τομέα) και σε συνεργασία με την Ν.Ε. Σερρών ΤΕΕ/ΤΚΜ, προχωρά στην διοργάνωση ενημερωτικού σεμιναρίου  στις Σέρρες, με θέμα:

«Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων & δραστηριοτήτων – Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων»

ΣΕΡΡΕΣ, ΜΗΧΑΝΙΚΟΣ, ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ,

Το σεμινάριο διαρκείας 15 ωρών, απευθύνεται σε συναδέλφους μηχανικούς και θα πραγματοποιηθεί 4,5 & 6 Απριλίου 2016 από τις 17:00 π.μ. έως τις 22:00 μ.μ., στην αίθουσα Κερκίνη του ξενοδοχείου ELPIDA RESORT  & SPA, Κοιλάδα Αγ. Αναργύρων, 62122, Σέρρες.

Η επιλογή των συμμετεχόντων θα γίνει με βάση τον αριθμό πρωτοκόλλου της αίτησης συμμετοχής τους.

Οι συνάδελφοι που ενδιαφέρονται να το παρακολουθήσουν, καλούνται να συμπληρώσουν και να υποβάλουν αίτηση δήλωσης συμμετοχής στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών, ή στο email: neserres@tee.gr , ή στο fax: 2321051122 (Κ.Καβάφη 1 Σέρρες, πληροφορίες τηλ: 23210 51122).

Η αίτηση συμμετοχής είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του ΤΕΕ/ΤΚΜ www.tkm.tee.gr  και στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής Σερρών ΤΕΕ/ΤΚΜ.

Μετά την ολοκλήρωση του σεμιναρίου θα χορηγηθεί σε όσους το παρακολουθήσουν ανελλιπώς (υποχρεωτική παρουσία τουλάχιστον στο 90% της διάρκειάς τους) σχετική βεβαίωση παρακολούθησης.

Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του σεμιναρίου:

Θέμα: Περιβαλλοντική αδειοδότηση έργων & δραστηριοτήτων – Μελέτες περιβαλλοντικών επιπτώσεων

Απευθύνεται σε όλους τους Μηχανικούς
Ημερομηνία: 4-6/04/2016(Νομός Σερρών)
Ώρες: 15
Άτομα: 25


Πηγή: sertharros.gr
Από το Blogger.