y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Σκληρή δουλεία υποσχέθηκε ο Πάουλο Κάμπος στις δηλώσεις του κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης του από τον  Πανσερραϊκό.

ΠΑΟΥΛΟ ΚΑΜΠΟΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΠΑΝΣΕΡΡΑΙΚΟΣ, ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ,

Ο Βραζιλιάνος τεχνικός είπε: «Ευχαριστώ πολύ τον Πανσερραϊκό, τους κυρίους Χαλκίδη, Ανδρέου, όλη τη διοίκηση, τον εκπρόσωπό μου και τον Νικηφόρο Κάκογλου. Το πιο σημαντικό, όμως είναι ότι ευχαριστώ τους Έλληνες, τους Σερραίους που μου έδωσαν την ευκαιρία να επιστρέψω σε αυτή την υπέροχη χώρα και να δουλέψω για τέταρτη φορά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Από σήμερα ξεκινά μία νέα εποχή για το ποδόσφαιρο στις Σέρρες. Έρχομαι σε ένα ιστορικό κλαμπ και είμαι πολύ χαρούμενος που παρουσιάσαμε επτά νέους παίκτες. Αυτοί που είχαμε, ήδη τους υποδέχτηκαν εξαιρετικά και όλοι μαζί θα κάνουμε ένα δυνατό και δεμένο σύνολο. Η δουλειά δεν θα είναι εύκολη, λαμβάνοντας υπόψη τη θέση μας στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, πιστεύω στον εαυτό μου, στη διοίκηση, στους παίκτες και πολύ στους οπαδούς. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι η θέση της ομάδας θα βελτιωθεί και θα τερματίσουμε σε μία πολύ καλή, ώστε την επόμενη σεζόν να τη σπρώξουμε στη Super League. Με τη συμπαράσταση όλων και των ΜΜΕ μπορούμε να γυρίσουμε στις μέρες δόξας. Μετά τον Αστέρα, τον Ατρόμητο και τον Άρη ο Πανσερραϊκός είναι τώρα στη ζωή μου. Να είστε βέβαιοι ότι θα κάνω την ίδια δουλειά και το επίπεδο αυτής θα είναι το ίδιο με αυτό που παρήγαγα στη Ρεάλ το 2005-06. Νιώθω υπόχρεος και χαρούμενος απέναντι στον ελληνικό λαό που μου έδωσε την ευκαιρία να δουλέψω στην Ελλάδα και την Ευρώπη».

Για τις εντυπώσεις του από τον αγώνα στη Ριζούπολη:

«Ήταν σημαντικό να έρθω μία ημέρα πριν και να δω τον αγώνα. Είχα καθαρή εικόνα της ομάδας εκείνη τη στιγμή. Το πάθος και η αποφασιστικότητα ήταν πολύ καλή. Από πλευράς τεχνικής και τακτικής έχουμε πολλή δουλειά. Θα δείτε την πρόοδο που θα κάνουμε με τη δουλειά όλου του τιμ. Από κοινού με τη διοίκηση και τους οπαδούς είμαι βέβαιος ότι θα έχουμε ένα πολύ καλό πλασάρισμα. Βάζουμε ήδη τις βάσεις για να δώσουμε μάχη για την άνοδο την επόμενη σεζόν».

Για τα ταλέντα του νομού:

«Πρέπει να σεβόμαστε την ιστορία, είναι πολύ σημαντικό. Οι Ανδρέου, Χαλκίδης μου έδωσαν τα εχέγγυα να αποπερατώσω το έργο όπως επιθυμώ. Μου αρέσει να δουλεύω με νέους και με έμπειρους. Περισσότερο μου αρέσει να εργάζομαι με καλούς παίκτες. Το ποδόσφαιρο δεν είναι μαθηματικά, αλλά δεν είναι και μαγεία. Είμαι βέβαιος ότι θα βελτιωθούμε με τις οδηγίες μου. Θα το δουν άπαντες και θα το αισθανθούν οι παίκτες».

Για τη φιλοσοφία του:

«Η φιλοσοφία του ποδοσφαίρου είναι να νικάς. Πρέπει να σκοράρεις, αλλά και να μη δεχτείς γκολ. Πρέπει να παίζεις επιθετικό ποδόσφαιρο, να έχεις εξαιρετικό κέντρο και πολύ ικανούς αμυντικούς. Αν καταφέρουμε να έχουμε ισορροπία μεταξύ των τριών γραμμών, θα κάνουμε ένα ομοιογενές σύνολο. Ήρθα να δουλέψω πολύ σκληρά. Από την πρώτη εβδομάδα δούλεψα κάθε πρωινό και τρεις ημέρες δούλεψα και απόγευμα. Οι ποδοσφαιριστές θα… πεθάνουν, αλλά στο τέλος της σεζόν όταν δουν το πλασάρισμά μας, θα πουν ευχαριστώ και ότι καλώς εργαστήκαμε τόσο σκληρά».

Νικηφόρος Κάκογλου: «Μεταβατική σεζόν»

Στο τέλος της παρουσίασης μίλησε ο συνεργάτης του Κάμπος, Νικηφόρος Κάκογλου και αναφέρθηκε στα ταλέντα της ομάδας Νέων. Αναλυτικά ανέφερε: «Είμαι χαρούμενος που ήρθα σε έναν ιστορικό σύλλογο που έχει ταλέντο και φιλάθλους που ακολουθούν και τον αγαπούν. Είμαι χαρούμενος που θα συνεργαστώ με τον κύριο Κάμπος και θα έχουμε καθημερινή επαφή στην προπόνηση. Για το ταλέντο της ομάδας Νέων έχω άποψη. Υπάρχει ταλέντο, αλλά αυτό δεν είναι αρκετό. Χρειάζεται πολλή δουλειά, προσπάθεια, υπομονή και επιμονή.  Υπάρχουν δυνατότητες να αναπτύξουμε και να εκπαιδεύσουμε τα παιδιά που θα στελεχώσουν στο μέλλον την πρώτη ομάδα. Ο κύριος Κάμπος θέλει να δουλεύει με νεαρούς και σε βάθος χρόνου μπορεί να επιτευχθεί ο στόχος. Χρειάζεται μεθοδολογία, προγραμματισμός και δουλειά. Η σεζόν είναι μεταβατική. Ο Πανσερραϊκός έχει τα εφόδια να πετύχει τον στόχο του και μακάρι την επόμενη χρονιά να διεκδικήσει κάτι περισσότερο».

Του Βασίλη Αναστασιάδη | Πηγή: ert.gr
Από το Blogger.