y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Με ανοιχτή επιστολή προς Σχολές χορού, Χορωδίες, Φιλαρμονικές, Μουσικά Σχήματα, Σχολές Ξένων Γλωσσών, D.J.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΚΕΔΗΣ, ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ
Η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου  Σερρών διοργανώνει  τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις «Η ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΕΥΧΩΝ» κι’ εφέτος για δεύτερη συνεχή χρονιά, (σ.σ. τρίτη φορά είναι) στο Πάρκο του Θερινού Θεάτρου του Δήμου από 17 Δεκεμβρίου 2015 έως  3 Ιανουαρίου 2016.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωσή της η ΚΕΔΗΣ:

Βασικός στόχος της επιχείρησης παραμένει κι’ εφέτος αφ’ ενός να στηρίξει τη σερραϊκή αγορά και τους επιχειρηματίες της πόλης και αφ’ ετέρου να παρέχει σ’ όλους –  και κυρίως τους μικρούς Σερραίους –  χαρά, διασκέδαση και δώρα!!

Στην Πολιτεία των Ευχών, πέραν της παρουσίας της Κ.Ε.ΔΗ.Σ. με διάφορες δράσεις (των ΚΔΑΠ – ΚΔΑΠ ΜΕΑ, του Εικαστικού Εργαστηρίου «ΑΡΤΙΟ», της Σχολής χορού), κοινωνικού και φιλανθρωπικού ενδιαφέροντος, θα λειτουργούν καθημερινά στο χώρο, που θα είναι διακοσμημένος χριστουγεννιάτικα,  παγοδρόμιο, καρουζέλ, παγοτσουλίθρα, συγκρουόμενα, τεράστια φουσκωτά παιχνίδια κ.λ.π. για τη διασκέδαση όλων των μικρών και μεγάλων επισκεπτών μας, κλόουν, ξυλοπόδαροι, και σόου για τα παιδιά. Και όπως κάθε χρόνο το τρενάκι, που θα ξεναγεί τους επισκέπτες στο κέντρο της πόλης και θα τους φέρνει στην Πολιτεία των Ευχών.

Τέλος, θα υπάρχει πλούσιο βραδινό πρόγραμμα με νεανικά μουσικά συγκροτήματα, μουσικές βραδιές, παραδοσιακά και άλλα χορευτικά σχήματα και διάφορα χάπενιγκς (π.χ. καραγκιόζης, κουκλοθέατρο, κατασκευές, face painting κ.λ.π).

Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων σας προσκαλούμε να συμμετάσχετε κι’ εσείς οπότε, από πλευράς της επιχείρησης θα δοθεί, στα μέλη του σχήματος που θα πάρουν μέρος,  η δυνατότητα δωρεάν εισόδου σε όλες τις παροχές της Πολιτείας καθώς και DVD  με μαγνητοσκοπημένη την εμφάνισή σας αφού, θα βιντεοσκοπούνται όλες οι εκδηλώσεις, οι οποίες  θα καλύπτονται και τηλεοπτικά μέσω του διαδικτύου.

Για να δηλώσετε συμμετοχή αλλά και για ενημέρωση και πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες με την κ. Σωτηριάδου στα τηλέφωνα 23210 99800 – 99820 (εσωτ. 3), φαξ 23210 99830 και  e-mail kepaserron@gmail.com.

Βέβαιοι για τη διάθεση συνεργασίας από μέρους σας, περιμένουμε να επικοινωνήσετε μαζί μας έως και τις 13 Νοεμβρίου 2015.

Πηγή: anexartitos.gr
Από το Blogger.