y
[GDK][carousel2][#5E00FF]

Πολλά είναι τα χαμόγελα που έχουν προσφέρει, με τις εμφανίσεις τους, οι Ελληνες αθλητές στο διεθνές τουρνουά Μπάντμιντον U19 που διεξάγεται στο Σιδηρόκαστρο Σερρών.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΕΡΡΕΣ, ΣΙΔΗΡΟΚΑΣΤΡΟ, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ, ΤΟΥΡΝΟΥΑ ΜΠΑΤΜΙΝΤΟΝ U19,

Η ελληνική αποστολή έχει εξασφαλίσει μέχρι στιγμής ένα μετάλλιο και οι αθλητές μας διεκδικούν ακόμη 5 θέσεις στο βάθρο!

Ολα τα αγωνίσματα στο U19 έχουν φτάσει έως τη φάση των προημιτελικών και η Ελλάδα πανηγυρίζει ήδη την κατάκτηση ενός μεταλλίου. Στο μικτό διπλό έχουμε ελληνικό εμφύλιο και οι Μάριος Μπούλιος- Παντελία Μπάρτζου θα αντιμετωπίσουν τους Μιχάλη Παναγιώτου -  Ελένη Μουντεβελίδου. Ο νικητής θα μπει στα ημιτελικά και θα εξασφαλίσει ένα μετάλλιο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει μικρός τελικός.

Στα μικτά διπλά, επίσης, διεκδικούν μετάλλιο οι Αντρέας Μπίτνερ – Ιωάννα Καραπετρίδου, που θα αντιμετωπίσουν τους Γκριμπνάτ – Ντερινέλκο (Ισραήλ).

Στα διπλά Εφηβων ο Βαγγελης Σωτηριάδης με τον Κύπριο συμπαίκτη του Αντρέα Ιωάννου θα αγωνιστούν για το μετάλλιο απέναντι στους Γκαργκόφ – Μαρίνοφ (Βουλγαρία).

Τέλος στα διπλά Νεανίδων οι Αρτεμις Αναστασίου – Καλομοίρα Κρουστάλλη θα παίξουν κόντρα στις Κούλσκα – Παρίζ (Πολωνία) για το χάλκινο μετάλλιο. Οι Μαρία Ρούβλιου – Ελένη Μουντεβελίδου αγωνίζονται απέναντι στις Ερντέμ – Ολεζγκούλ (Τουρκία), ενώ οι Κατερίνα Παρίση – Ιωάννα Καραπετρίδου, κόντρα στις Ντούτου – Γκίνγκα (Ρουμανία - ΠΓΔΜ) θα κυνηγήσουν την είσοδο στα μετάλλια.
Χορηγοί των αγώνων είναι ο Δήμος Σιντικης με το πρόγραμμα ΑΠΟΔΡΑΣΙ, η SPIROULINA platensis, η 7 DAYS POWER by SPIROULINA platensis, η ελληνική γαλακτοβιομηχανία Κρι Κρι και η 5Epsilon.

Πηγή: onsports.gr

Από το Blogger.